Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je vám přes dvacet a pořád si ještě myslíte, že se oženíte se svojí láskou ze střední školy a strávíte s ní dlouhý a šťastný život, máte problém. Stejně jako Owen (David Krumholtz), když ho Chloe (Denise Richards), dívka, která měla být jeho osudem, opustila kvůli kariéře televizní hvězdičky a mohutnému mužskému vybavení jejího hereckého partnera. A protože láska, jak známo, dělá i z chytrých mužů hlupáky, Owen pro samý smutek nevidí, že jeho kamarádka Nadine (Milla Jovovich) mu možná už dávno nepomáhá rozhánět chmury jenom z přátelství. A že i když jejich seznámení kdysi probíhalo jako nejhorší rande jeho života, rozumí si s ní lépe než si kdykoliv rozuměl s Chloe. A že Nadin, když na to přijde, je vlastně půvabná, inteligentní bytost se vzácným smyslem pro humor. Ten večer, kdy to Owenovi konečně došlo, už už vypadal jako happyend - jenomže pak ho příští ráno probudil telefon: Chloe je zpátky, s kariérou v troskách a s ambicí stát se hodně rychle paní Owenovou. A jestli si Owen až do teď myslel že je smolař, nevěděl, jaké peklo ho teprve čeká... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jovovich je více modelka než herečka a film jí moc nesedl. Akční sci-fi, zfilmovaná PC hra - úder, bum, kop, přelet, dopad, střelba, salto, bác, ratata - to určitě ano, ale vážné charakterní herectví ve filmech pro dospělé to nebude její parketa. A zrovna tento film nemusel nutně být mimo její herecký rozsah. 55%. Produkce: ApolloMedia. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tady asi nejvíce filmu vévodí jeho zajímavé herecké obsazení. Mila Jovovich, Denise Richards, Jessica Cauffiel a v neposlední řadě David Krumholtz s Williamem Baldwinem. A přesto se to s takovým lákavým obsazením není schopné odpíchnout od běžného průměru, který je zabalený do lákavého obalu. Komedie, u které se sice nepotrháte smíchy, ale ani nudou neusnete. 60% ()

Reklama

danielK 

všechny recenze uživatele

Příběh je pravda sice trochu fádní, ale mě si získal svou civilností. Baldwin působí bezpochyby alespoň mile, prim ve filmu hraje famózní Milla Jovovich (+ excelentně a bravurně nadabovaná její dvorní dabérkou Táňou Vilhelmovou). Nejsem její fanda, filmy typu Residental Evil přepínám už z doslechu, ale tady mě pomalu přesvědčuje, že zaujmout umí ;-) Celý film beru jako milou záležitost a lehce nadhodnocuji na 61,01% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně přitažlivá a skvělá Milla, do které by se nezamiloval leda slepý. Jeden z těch romanťáků, které stojí hlavně na herečce, díky níž chlap začne věřit na lásku. Tedy alespoň divák. Jeden z těch romanťáků, co vás do děje vtáhne právě díky herečce, ale bez ní by to byl jen šedý průměr. Co by byl tento film bez Milly? A Deniska samozřejmě jako bonus taky potěší, z čehož musí být jasné, že cílovým publikem je heterosexuální muž. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zvláštní a originální romantický film. Totiž, málokdy se mi stane, abych sledoval jednu vynikající herečku (Milla je holt jen jedna) jednoho lepšího herce (Krumholtz je sympaťák) jednu průměrnou herečku (Richards je sice pěkná, ale jako herečka je fakt… řekněme průměrná…) a jednoho z mnoha Baldwinů, odříkávat někdy tupé ale vzápětí někdy až dost chytré věty. Opravdu, scénář je místy originální (zvlášť pasáže, kdy hlavní představitelé mluví, ale my vidíme "titulky" toho, co je tím skutečně myšleno) ovšem místy (hlavně ze začátku) je až moc tuctový. Nicméně, postupem času se to zlepšovalo a já proto můžu dát pěkné čtyři hvězdy. Jednu ubírám za ty občasné tupé dialogy a za fakt, že vybírat mezi Millou a Denise by měla být záležitost jedné vteřiny, ne 95 minut… :-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Hamptonsu 18. října 2002. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve městech New York a Los Angeles v USA a v kanadském Torontu. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Nadine (Milla Jovovich) a Owen (David Krumholtz) vycházejí z kina, je možné všimnout si, že byl promítán snímek Sidewalks of New York (2001), který produkoval Brian Burns a režíroval jeho bratr Edward Burns. (Terva)

Reklama

Reklama