Reklama

Reklama

Přání smrti 3

  • Česko Touha smrti III (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zacalo to dobre - DetVis 1 s Bronsonom - ako pomsta za znasilnenie a kradez to mohlo kludne byt - a zvitazoilo opat dobro, to som tam mal rad. Bolo mi jasne, ze vystudovane filmove teoretiky -elitari film zjebu /jo, aj s touto vulgaritou, to musi byt/ pod ciernu zem - abych siel konkretne, uzivatel Madsbender a jeho komentar k jednicke. Skoda, ze potom sa uz len zacala varit 1 000x prevarena voda, rezisersky bieda, vyzeralo to, ze sa ani Winnerovi do toho moc nechcelo. Hm, keby nebola ta prestrelka na konci, dam 1 spunta alebo odpad : 25 % ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice stručně - lepší než první díl, horší než druhý díl. Charles Bronson moc nenamluví, to je fakt, protože v Death Wish 3 za něj mluví spíše jeho pistole či později kulomet. Celkem fajn akce, která má téměř nulové poselství a nemá už tu atmosféru totální beznaděje, jako předchozí díl. 55 %. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady se už musím jen smát. Trojka už absolutně kapitulovala od reality a scénárista dal naplno proniknout svému nelogickému smýšlení. Stařík Bronson sice ještě pořád vypadá jako tvrďák a ani toho moc nenamluví, ale se zbraní se ohání líp jak zamlada. Tentokrát mu do cesty vstoupí bandička totálně vypatlaných pouličních grázlů, jejichž IQ nedá dohromady snad ani 50. Kdybych se na to měl dívat, jako filmový kritik musel bych se pohybovat někde okolo odpadu. Jelikož jsem však u této série již úplně kapituloval (a tvůrci si z nás už jen dělají prdel), tak já jsem na tu jejich trapárnu přistoupil a dám 50%. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Proste akcnak z 80. rokov. Bud to beries s nadhladom a bavis sa alebo vidis aka je to uberblbost. Bronson je asi najmenej sympaticky antihrdina vsetkych cias aj kvoli tomu, ze vlastne nic nehovori, takze na koolove hlaskovanie mozme zabudnut. Pokial ide o celu seriu, tak opat nastal posun niekam inam. Neviem ci k lepsiemu, ale zmena byva vzdy prislubom novych napadov (protitankova pest?:))). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen malinko vyčpělé, protože se vlastně jen opakuje to stejné téma s tím, že tady se Paul Kersey na chvíli i dostane do vězení, ale vlastně za něco, co nespáchal, což je pěkná ironie. Herecky je to opět takové suché, což udává sám Charles Bronson, a dějově to asi nepřekvapí, jen je to takové větší, více to tu bouchá, více se střílí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (24)

  • Natáčanie pouličného boja gangov prebiehalo v londýnskej štvrti Brixton, ktorá bola v tom čase známa výskytom ozajstných pouličných gangov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama