Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý podnikatel Justin Price chystá otevření nočního klubu, na který mu půjčuje peníze jeho přítel, mafián Tony Galper. Tonyho však v hádce nešťastnou náhodou usmrtí jeho bývalá žena Vanessa. Jelikož Justin je nyní Vanessiným milencem, pomůže jí zbavit se těla. Nepočítá ovšem s bulvárním novinářem Linwoodem Cobenem, jemuž se podařilo pořídit fotografie Tonyho mrtvoly. Linwood dvojici provinilců vydírá a tak Justinovi nezbyde, než sprovodit ze světa i jeho. Po vlezlém novináři se však objevuje ještě neodbytnější vyšetřovatel, poručík Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (76)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moderní háv je sice efektní, ale scénáři moderna moc neprospěla. "Hlavní záporák" by tentokrát dostal čočku hned v prvním poločase, ale co taky čekat od týpka jehož největší devizou je to, že vypadá jako mladší verze Juliana McMahona. Jennifer Sky je sice pěkná, její postava hezky kazí všechno na co sáhne, ale vzato kolem a kolem, je to jen další hezká tvářička které by prospělo kdyby se nehrbila:P Ale i tak je to dobře sledovatelný Columbo. Jenom bych měl ještě jednu otázečku...nevedou náhodou strangulační rýhy při oběšení a uškrcení naprosto odlišně?? ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně se divím, proč má tahle epizoda tak nízké hodnocení. Obávám se, že je to kvůli tomu, že značná část fanoušků Colomba jsou tak trochu staromilci a tuto epizodu odsuzují pouze kvůli modernímu hávu. Tento díl totiž totiž, dle mého názoru, po scénáristické stránce vůbec není špatný a kdyby vznikl o nějakých 20-30 let dříve (samozřejmě bez moderních technologií), tak by se zajisté všem moc líbil. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moderna tomuto serialu vyslovene nesedi. Toto je cast, ktora byt uz urcite nemala. Ked to ale vezmem z pohladu, ze je to posledna cast, kde si mozeme uzit porucika, tak som vdacny aj za nu. Dej bol sice poslabsi, ale pobavi ucast tej pipiny, ktora bola vyklepana v kazdej scene. Falk bol ale klasicky dobry a oboch si ich vychutnal... Prave som zistil, ze uplne prve casti som nevidel a teda sa s porucikom Colombom este par krat stretneme. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako Labutiu pieseň legendárneho seriálu dávam nadhodnotených 80%. Nie je každý deň sviatok, ale to, čo máme na Columbovi najradšej (okrem iných trademarkov) tu nechýba, a to vydarená pointa dopadnutia vraha. Raz asi stačilo, tie najvydarenejšie časti som videl niekoľkokrát a ešte niekoľkokrát uvidím, takže aj to o niečom svedčí. Videl som to znova a musím poopraviť trochu môj názor, pretože ma Nočný život upútal okrem pointy aj celým príbehom a spôsobom vyšetrovania. A ešte najsexy herečkou v Columbovi vôbec :). Určite sú v dejinách seriálu aj horšie a slabšie premyslené diely. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Lidi doma z toho byli nervózní.“ Je mi to nesmírně líto, ale rozloučení se sympaťákem Columbem bohužel nedopadlo moc dobře. Na tomto díle je dost znát, že je nový. Nejvíce asi typem kamery, obraz má méně syté tóny a celkově je chladnější. Prostředí nočního klubu, ve kterém se tento díl odehrává, k poručíkovi navzdory názvu vůbec nesedne. Ale abych jen nekřivdil, tak hlavní záporák je dostatečně slizký a hlavní záporačka zase dostatečně půvabná. A Columbo byl pořád takový, jakého mám rád. Jinak se ale na tento díl kouká dost špatně. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Bylo v plánu natočit také další díl série, Peter Falk a televizní společnost ABC se však nedohodli na scénáři. Příští případ měl být zasazen do prostředí modelů dámského spodního prádla, což však Peter Falk odmítal. (cheyene)
  • Columbo byl poručíkem po dobu nejméně 35 let, než byl povýšen. (ČSFD)

Reklama

Reklama