Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během bitvy o Alamo je ukraden zlatý poklad ve výši 100 000 pesos a ukryt na tajném místě. Jeho pozici prozrazují tři hrací karty, které vlastní tři různí lidé. Pistolník Billy Blood (Dragomir 'Gidra' Bojanič) se vydává po stopách tří karet a jejich majitelů, aby objevil skrýš pokladu. (ilclassico)

Recenze (4)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Dobrý průměr spaghetti westernu s výstižným názvem "Kulka v čele" (německy dokonce "Ein Loch in der Stirn"). Jedna z mála výjimek v italských westernech, kdy se hlavní hrdina chová uctivě k mnichům a ke klášteru (i když taky machruje). Jinak film ničím nevyniká, ale ani neuráží. Nalezneme tu snad všechny prvky tohoto upoceného a zaprášeného žánru: hrdina sám proti banditům, průhledy do prostředí mexikánské bandy, zlato, zajetí a mučení hrdiny (kterému se samozřejmě podaří téct), utiskování a naopak ochranu žen, výraznou postavu zloducha atd. Vari natočil ještě lepší western - Prega il morto e ammazza il vivo. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Další můj spaghetti přešlap. Co také čekat od filmu kde hlavního představitele ehm hraje člověk jménem Dragomir 'Gidra' Bojanic :-). Rejža Varri už předvedl mnohem vydařenější kousky i když se nikdy nejednalo o žádné zázraky. Tohle je však žalostné. Neuvěřitelně nudné , laciné , nízkorozpočtové , tisíckrát omleté a celkově uspávací. Jedna hvězda pouze za velmi slušnou a známou hudbu a možná ještě za Undariho jako hlavního záporáka. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Nudnej iflm, kterej nemá žádnou kadenci a jede si od začátku do konce v monotónním tempu. Pro mě skoro nekoukatelný. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě zlé, na klišovitou recyklovačku dolarů všeho druhu občas slušná atmosféra. Jinak viz níže Mariin, akorát pro mě neuspokojivý počet mrtvých farníků. ()

Reklama

Reklama