Reklama

Reklama

Poslední bojovníci

  • Itálie Urban Warriors

Obyvatelé všech kontinentů jsou zcela zaskočeni náhlým termo-jaderným úderem. Vlny atomových explozí v několika vteřinách zničí veškeré stopy života na Zemi. Ti, kteří pouhou shodou náhod přečkali atomové peklo, musí bojovat nejen s přírodou, ale i bandami hrdlořezů plenícími zbytky lidské civilizace... Podaří se posledním bojovníkům zachovat lidský rod a jeho důstojnost? (Densy Home Video)

(více)

Recenze (3)

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím ten nukleární výbuch na začátku filmu, tak bych vůbec neřekla, že se jedná o post-apokalyptický sci-fi film. Jedna hvězdička za akční scény na motorkách. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá blbůstka kterých v 80 letech bylo nezpočet. Typ filmu u kterého vypnete a bavíte se. Nejlepší je nukleární výbuch očividně vzatý z nějakých dokumentů. Pak už je to jen chození pár herců sem a tam a pár bojů s auty. Nepochopil jsem proč při posledních 20 minut házejí romantiku, ale nevadí. Je to hloupé ale já se aspoň bavil. ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Velenudný italský post-apokalyptický videošunt natočený za pár šupů s nulovým, bolestivě natahovaným dějem, monotónními akčními scénami a namakaným tuponěm v hlavní roli vědce přeživšího jadernou apokalypsu, kterému se, jakmile shodil bílý plášť a navlékl vytahané propocené černé tílko, zjevně ulevilo. Jako bonus jedny kozy a krátký sexík a zajímavostí budiž, že ačkoli se film jmenuje urban warriors/městští bojovníci, vůbec se v městě neodehrává. V našich končinách na VHS spolu s dalším podobným šrotem vybaveným vždy malovanými covery (APOCALYPSE MERCENARIES / APOKALYPSA, BRONX EXECUTIONER / KAT Z BRONXU, CROSSMISSION / PROTIÚDER, GETTING EVEN / KONEČNÉ ZÚČTOVÁNÍ, MIAMI COPS / POLICAJTI Z MIAMI) a mayovkami distribuovala zapomenutá třetiřadá společnost Densy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V jednom domě, kde se hlavní hrdina ukrývá, je pověšen plakát z film Top Gun. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama