Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina, fotograf Keyes, jednoho dne potkává zvláštního bezdomovce, který mu daruje podivné zrcadlo. V tomto artefaktu z původního amityvillského domu se skrývá démonické zlo, které začíná likvidovat jeho přátele. Dokáže se Keyes postavit tváří v tvář vlastní minulosti, na kterou zapomněl? (PetrPan)

Recenze (26)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát je to zrcadlo, které se darem dostane k jednomu umělci. Dokud nedojde k rozplétání příbuzenské historie hlavního hrdiny, film docela ujde - zemřou nějací lidé, dojde na dobrou scénu s tancujícími démony (fakt povedené), jenže pak se hlavní hrdina začne pitvat ve své minulosti a "hledat" svého otce a začíná to být pěkná nuda, která se trochu rozjede zase až ke konci, ale jenom trochu. Svým způsobem je to docela patlanina s jedním/dvěma dobrými nápady. Abych parafrázoval Ingrid - jako hororový thriller by to snad i obstálo, jako součást Amityvillské série ne. Ale je to pořád koukatelnější a zajímavější než trojka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Amityville: Image zla“ je další díl v sérii, kterou začínám mít velmi nerad. Od prvních dvou dílů je zde strmý pád dolů a další díly se topí v bahně nemohoucnosti. Nejsou schopny skutečně děsit, nejsou schopny čímkoli zaujmout a plácají se ve snaze vyprávět něco, co mnohdy ani nemá smysl vyprávět. Tady to umělecké prostředí malinko hororu pomáhá, ale zase ne tolik, bohužel. ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

V rámci Amityville série jde o to lepší, z toho co prokletý dům s rudýma očima vyplivnul. Nicméně brzděte nadšení, protože jde pořád o ryzí béčko, ve kterém se opakuje pro sérii klasická šablona, kdy prokletý artefakt všem zúčastněným zamotá hlavu a někdo o ní dokonce i přijde. Televizní rutina, která neoslní, ale ani nebolí. 35% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na predošlú časť som dal gp 3*, teraz už ich nedám. Ale bavil som sa. Na tejto sérii, je (oproti iným sériám, napr. Kukuričných detí) dobré to, že aj v tých zlých častiach je to aspoň ako-tak zábava. Len sa trochu obávam, či to vydrží aj po reboote; od deviatky hore sú už prakticky všetky v čiernej. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně po Amityville Curse nejhorší zástupce amityvillské série. Zlo se nám tentokrát přestěhovalo do zrcadla, o nějaké kontinuitě s předchozími částmi se nám může zase jen zdát a tak tu máme příběh založený na minulosti domu v Amityville, kde se údajně již v 60. letech odehrály na chlup stejné vraždy jako v roce 1974. Hlavní hrdina fotograf Keyes jednoho dne potkává zvláštního bezdomovce, který mu daruje podivné zrcadlo. V tomto artefaktu z amityvillského domu se samozřejmě skrývá démonické zlo, které se pustí do vybíjené ( velmi nudné podotýkám a chudé - 3 mrtví) umělcových přátel do doby než se hrdina dokáže postavit tváří v tvář vlastní minulosti, na kterou zapomněl. Image zla je po celou dobu nezáživný a měl jsem problém neusnout, z letargie dokáže vytáhnout jen střípek čehosi zábavnějšího a to snové výjevy Keyese v blázinci a celkem pohledná Julia Nickson ( i něco málo ukáže ) , ale to je tak všechno. Jedna hvězda a ještě s odřenýma ušima. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama