Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ten chlap má všechno! Peníze, hezkou tvář, zástupy obdivovatelek...
Jason Steel zná jako doktor Adams lék na všechny neduhy, je skvělý porodník a operatér, zkušený psychiatr i psycholog, jeho rady vždy zabírají a jeho pacienti jsou těmi nejštastnějšími lidmi na světě. Ve skutečnosti toho ale má Jason (Dean Martin) už po krk. Televizní show láme žebříčky sledovanosti, za tři roky natočil pro televizi už 117 dílů doktora Adamse. Navíc každou středu hraje ze společenských důvodů poker s producenty a důležitými osobami kolem seriálu. Právě sem mu volají fanoušci dychtící po jeho radách, ačkoliv už třikrát změnil telefonní číslo, a větu, že přeci není žádný doktor, by odříkal i uprostřed nejhlubšího spánku. Když si mu ale začnou vylévat srdce manželky jeho pokerových partnerů, je toho už příliš. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ve své době to mohla být zábava, ale dneska je přeci jen jiná doba. Přesto tyhle americké filmy 60 ´s mají styl, který se v následujících desetiletích zcela vytratil (obvykle je hlavní postavou úspěšný člověk, bydlící ve velkém aparmánu, často se sluhou, a problémy s mnoha milenkami). Dean je skvělý, ostatní postavy ale dost splývají, všechno jsou to postarší muži a (udržované) a jen o něco mladší ženy. Navíc LS Production pro Primu 1997 zase šetřila, a tak pár herců dabuje celý film (což vás zákonitě musí poplést ještě víc). V hlavní roli Jaromír Meduna. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Nebýt Carol Burnett, tak je to jen další ,,Dean Martin v blízkosti žen,,. Ona je jediným důvodem, proč tento film shlédnout. Komediální talent, naštěstí takřka v hlavní roli. Proti Dean Martin nic nemám, měl šarm, vlastní show kde ženy se málem pobili, moc happy muž, no ale neumí ani základy herectví. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Carol Burnett v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama