Reklama

Reklama

Harlequin 12 - Návod k pomstě

(TV film)
  • Kanada Recipe for Revenge (více)

Obsahy(1)

Půvabná mladá žena Carly se stane náhodným svědkem vraždy své přítelkyně a jejího milence. Případ vyšetřuje detektiv Jack Brannigam. Carly řekne vše, co viděla, proti jejímu tvrzení však stojí výpověď Chestera vraha, který má na inkriminovanou dobu alibi. O případ se začnou zajímat i média a Carly pronásledují novináři. Ve svém bytě najde Carly na zdech a na zrcadle vzkazy, které jí vyhrožují smrtí. Pak se na základě výpovědi Chesterovy milenky jeho alibi zhroutí, je zatčen, ale vzápětí na kauci propuštěn. Carly ale odmítá osobní ochranu, protože chce žít normálním životem. Jack jí tedy navrhne, aby si až do soudního přelíčení změnila jméno, přestěhovala se, přestala pracovat a nechala se hlídat bodyguardem ona i to odmítá. Domluví se tedy aspoň na kompromisu: hlídat ji bude sám Jack a Carly bez jeho souhlasu nic nepodnikne. Během té doby se oba sbližují. Výhružné dopisy a telefonáty však neustávají (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Typická Harlequinka, která má ještě to, co má mít - vtip a trochu toho napětí. O spoustě jiných filmů podobnýho druhu se tohle říct nedá. Takže k nedělnímu kafíčku jako dělaný. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný formát filmu, než na jaký jsem zvyklá. Není to typický film typu Barrandova, musím uznat, že jsem od něj nic moc nečekala a překvapivě nebyl až tak špatný, chválím neuseknutý konec, napětí a zápletku, ale přesto mu něco chybělo, něco, co nedokážu jasně identifikovat. Na film jsem se podívala z jednoho prostého důvodu, knížky tohoto typu mám docela ráda, tedy když jsou k něčemu, naštěstí tuhle jsem neznala, takže nemůžu srovnávat a tím pádem ani vytýkat. Film je dobrý na ukrácení dlouhé chvíle, kdy nemáte co dělat, ale jako primární cíl bych si jej nevybírala. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ!!!!! Konečně HArlequinka která není vůbec špatná. FIlm má slušnej rozjezd a až ke konci ztrácí tempo, nicméně jsem se fakticky bavil a nenudil, a přitom jsem poslednímu filmu od HArlequineky nedával vůbec šanci. Ale pozor moje hodnocení berte jen v potaz k ostatním romantikám. Jinak by to byly asi 2*. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama