Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly je rozvedená, Jake je rovněž rozvedený. Jejich někdejší protějšky si právě mezi sebou slibují věčnou věrnost…Molly i Jake se svatby účastní pouze kvůli dětem. Molly se však v průběhu svatby do Jaka zamiluje…To je situace! Dvě rodiny jsou jako oheň a voda...Na štěstí se dětem podaří obě strany přijmout k rozumu… (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to nenáročná romantická komédia, ktorá ničím neprekvapí. Dej je jednoduchy a predvídateľný, už po 5 minútach viete presne ako to dopadne. 2/10 ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Priemerný romantický film. Ničím neprekvapí, ničím nesklame. Herecké výkony boli prispôsobené scenáru, ktorý nebol veľmi prepracovaný. Ale inak príbeh, výber postáv veľmi dobrý. Napriek tomu, že nepatrím k prívržencom takýchto filmov, kde sú už rozvedení ľudia, tento bol celkom príjemný. Nezaujíma ma koľko dostali herci za výkon. MOžno by sa mi skazil obraz o filme. Takto úplný a čistý priemer 50% ..=) ()

Reklama

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Dva manželé se rozvedou a jejich bývalí se sblíží ... sice nic nového, ale jde o celkem příjemnou směs romantického filmu a jemného humoru, spíše pro ženskou část diváků. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama