Reklama

Reklama

Drsňák Chopper

Trailer

Obsahy(1)

Neuvěřitelný, ale skutečný příběh Marka Choppera Reada, nejznámějšího zločince Austrálie, podle bestselleru, který napsal on sám! Chtěl být slavný a ve vězení si začal lhaním budovat kult největšího drsňáka. Neváhal si dokonce dát uříznout obě uši! Jeho pověst v zločineckém světě rostla, ale když ho propustili, přestal rozeznávat skutečnost od svých představ. Když za vraždu opět skončil ve vězení, napsal hodně přehnaný příběh o své zločinecké kariéře a dosáhl svého - stal se slavným. Ale co je krvavá pravda a co jen směšný výmysl? Chopper je živým důkazem toho, že pravda je někdy mnohem podivnější než fikce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, ale je dost nereálný a hlavní hrdina působí jako totální hlupák, troska a feták v jedné osobě. Scény z vězení pobodání spoluvězně, uříznutí uší a to vše kolem bylo dost dobré, ale ty dialogy mi přišly hloupé, jakobych slyšel slyšel žvanit totálně skárovanýho chlapa, kterej vylezl z blázince asi by mlel stejné nesmysly. Navíc trpěl stihomamem viz. scénka na parkovišti. Film mi přišel velmi krátky a zrovna před koncem filmu jsem měl pocit, že se to teprve rozjíždí, s filmem Rise of the foolsoldier se to nedá srovnat. 3 za to, že jsem se nenudil a dost jsem se nasmál. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

S tím "Nejznámější zločinec Austrálie" v obsahu bych byl trochu opatrnější, ale asi si svoje jméno trochu udělal. Nevím, ale působí to na mě, jak kdyby pro Australany byl spíš jak nějakej hrdina borec a ne pošahanej kriminálník. Mě teda ale zase až tak nezaujal a film se mi vesměs nelíbil. Bylo to natočené tak divně a zdá se mi, že časově to dost skáče a já se neorientuju. A třeba scéna, kdy ho ve vězení bodají a on dělá jakoby nic, to byla pěkná blbost. Eric Bana teda úplně jinak, než jak ho znám. Jo a českému dabingu se pokud možno vyhněte, je to strašné. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Neustále kecy o ničom. Ono keď chceli byť reálny, tak to vlastne ani inak nešlo. O čom by sa asi tak rozprávali medzi sebou väzni. O ničom. Takže čo by Vás malo vlastne zaujať? Že Eric Bana pribral nejaké to kilo? To už tu bolo toľkokrát, že takáto "veľká" obeť už naozaj sama o sebe nemá cenu. Treba to podporiť kvalitným príbehom. A to sa tu rozhodne nestalo. Strata času pre všetkých nás, ktorý sme dúfali v dobrý film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nebýt té špatné kamery a celkově dobře navržené barvy kde všechno je špinavé tak by film nebyl zas tak drsný. Pro mě je hlavně nudný a Chopper je pro mě nezajímavej člověk. Není to šokující není to ani drsný je to prostě levný film o chlípkovy co chce být slavný ale na mě to totálně nezafungovalo. TAkových kriminálníků je si myslím více než dost. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

A já zvolávám "bravo Banovi". Věřím, že tento herec se před natáčením nechal dobrovolně zavřít. Protože takhle zahrát psychopatického vězně je fakt unikum. Příběh a děj není nikterak zvláštní. Za velké všimnutí ale stojí výkon Erica Bany. Pokud si nechce divák tento výkon nechat ujít, což by byla hodně velká chyba, vřele tuto podívanou doporučuji. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve vězení Pentridge v Coburgu. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle autobiografické knihy "Copper Read" Marka Brandona. (Terva)
  • Film získal v roce 2000 od Australského filmového institutu tři ceny, a to za nejlepší režii (Andrew Dominik), nejlepší herecký výkon v hlavní roli (Eric Bana) a za nejlepšího herce ve vedlejší roli (Simon Lyndon). (Terva)

Reklama

Reklama