Reklama

Reklama

Ve výšce 10 km nad zemí provádí elitní jednotka vzdušný útok, aby získala zpět nejhorší biologickou zbraň na světě, SEREX. Napětí eskaluje a členové týmu jsou pronásledováni a vražděni. Agent McNeil a jeho kolegyně Tammy Gemmellová bojují o svůj život, snaží se očistit své jméno a zadržet vraha. V rozhodujícím souboji, kdy hrozí biologická katastrofa, se s tím zabijákem setkávají tváří v tvář – a zjistí, že to je jeden z nich. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní rutinní béčková televizní nuda z Kanady. Akce je pomálu i když už se nějaká najde, tak je vesměs průměrná. Navíc je tu takřka jenom střílení, takže na bitky téměř zapomeňte. Jo a sorry, ale komediantovi Guttengergovi toho akčního hrdinu neuvěřím ani náhodou. Co se aspoň trochu povedlo je Beanův záporák (ano další film ve kterém zemře) a můj už tradičně ďábelský oblíbenec Kim Coates, který je tu sice papírově za klaďase, ale úplnej sympaťák to zrovna není a na tom konci to úplně zabil. Prostě jako už poněkolikáté dokáže svým nadprůměrným výkonem pozvednout podprůměrný film. Jinak nic nového pod sluncem.35% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to byl zase úlet. Mahony zachraňuje svět před zabijackym virem...paaani. Ale nudnejc to asi podat nešlo, akce nulová...chválím tu jednu smrt, kde typek zmrznul a následně se rozpadl. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Úspěšná akce elitní jednotky vládních agentů vyvolá řetězec záhadných vražd.Zemi hrozí biologická katastrofa , ale setkání s vrahem je zničující............ ()

Swifft 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tohle má být speciální jednotka... chápu, že je to v 98, ale i tak se točili mnohem lepší film. Prvotní akci v letadle by zvládli pomalu školáci líp, než tenhle speciální team. Vysoce nebezpečnej vir místo v kufříku maj v ruce, aby to mohlo prasknout nebo spadnout z letadla... Výbuch auta, kdy vybuchne kufrt, při tom je motor vpředu.... Následně v "bezpečným" domě, kde se ukrývají 2 z původně 3 super speciálních agentů a jdou na ně dva borci a s pistolkama a ani se nepodívají, jestli někdo neleží na gauču.. no... takhle to asi půjde dál až do konce film, uvidíme, jestli ho dokoukám... Při znovu ukradení viru, noční vidění, kdyby jim takhle světla zasvítili do čočky, tak by pěkně dlouho nic neviděli... Tak tohle bylo až moc... při získání viru.. laserem řežou ocelovou nádrž, kdy laser míří kolmo na stěnu, ale když to dokončí, tak to otevřou jako dvířka... no tak tohle je fakt nesmysl nad nesmysly... to jak přeříznuli trubku od tekutýho dusíku... no... zase komedie... o střelbě v továrně, kterou nikdo neslyší... ani nemluvě... dál už rači komentovat nebudu.. prostě detaily fakt pšatný.. příběh klasika.. celkově za *.. ale bylo to utrpení... To si neodpustím... ten závěr s vypadnutím viru z letadla... to byla opravdu koruna... xD PS: Ten úplnej závěr to trochu vylepšil... :) ()

Reklama

Reklama