Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snaze skoncovat s válkami a nastolit mír se lidstvo rozhodlo zakázat vše, co vyvolává emoce – literaturu, hudbu i umění. Dohledem nad dodržováním zákona je pověřena zvláštní policejní jednotka, která likviduje všechny provinilce, kteří jej poruší. Když však jeden z nejvyšších ochránců pořádku vynechá pravidelnou dávku drogy potlačující emoce, začne si uvědomovat, že nic není tak, jak se zdá. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 191)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Škoda promarněných šancí. Téma výborné, film průměrný. Zbytečně moc emocí ;-) Na množství akčních scén příliš málo krve. Ano, i lidem bez emocí by měla ve chvíli smrti téct krev. Závěrečné scény už jsou až legrační. Nelogičnosti v ději, nevěrohodné chování postav... Nedotažený scénář. Christian Bale i Taye Diggs si zasloužili opravdu více uvěřitelného chování svých postav. Pak by pánové zasloužili i hvězdy čtyři. Tři hvězdičky jsou pro mě za dobrý film. Dobrý průměrný film v rámci žánru. Za pár let si na něj ale vzpomenou asi jen skalní fandové. V tomto případě opravdu škoda... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Typický případ filmu, kde se prudce rozešlo mínění filmové kritiky a fanoušků, bezprostředně po jeho uvedení měl, tuším, 80% hodnocení. Na plátně se mi opravdu líbil. Po odchodu z kina bych mu dal 75 % celkového dojmu, ale jsem přesvědčený, že při druhém sledování bych šel tak o 15 % dolů. S touhle sortou filmů je to jako když se seznámíte s půvabnou dívkou a na druhé rande přijde nenalíčená...Slušné herecké výkony i triky ,vizuálně je to nablýskané, ale ten scénář a úroveň dialogů - žádná sláva. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nápad skvělej, zpracování o kousek horší, ale Christina Bale nehoráznej masakrář. jeho komba neměly chybu. Nicméně film neni jenom o tom a i linie příběh neni vůbec k zahození, ale co si budem povídat, ty souboje prostě vládnou, ty dělaj Equilibrium tim filmem kterým je. Sci fi to je fakt výborný, řadí se to hned za matrix, ten byl první a jedinečnej ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vždy mám dobrý pocit po filme, pri ktorom vidím od začiatku dobrý nápad a ten nápad je skvele spracovaný. Dobrý scenár, ktorý bol plný zvratov, fantastická futuristická akcia ako aj kulisy. A samozrejme prekvapivo známo a hlavne kvalitní herci, ktorí ukázali, že aj pri akčnom filme sa dá hrať. Akurát ma prekvapila iba krátka rolička Seana Beana na začiatku. 90%. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Všichni tu vynášejí nápad, ale ten je podle mého největším kamenem úrazu. Vize společnosti, kde si každý DOBROVOLNĚ píchne drogu, která mu odbourá city je natolik nesmyslná, že ho nemohla zachránit ani výborná vizuální stránka filmu (pokud to bylo myšleno jako podobenství, tak snad...). Film se ale v každém případě dá vidět, a i když je inspirace Matrixovými souboji zřetelná až příliš, tak se jedná o nadprůměrné Sci-fi s několika fakticky výbornými momenty .... Ovšem na takovou (nápadem příbuznou) Gattacu to nemá ani zdaleka. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (45)

  • Nabití brokovnice v čase 0:51:48, kdy s ní John Preston (Christian Bale) trhne směrem nahoru, je nesmyslné. (dc125)
  • Někteří tzv. cituschopní používají československé samopaly vzor 61 Škorpion ráže .32 ACP. (Saccard)

Související novinky

Všichni chtějí Arnolda

Všichni chtějí Arnolda

05.06.2009

Někteří přímo, druzí ho touží pouze remakovat. K těm prvním patří Robert Rodriguez, který prý předělávky nesnáší ještě víc než... než všichni ostatní, a jeho Predators pro studio 20th Century Fox by… (více)

Jolie na útěku

Jolie na útěku

14.08.2008

Angelina Jolie patří mezi nejvíce vytížené herečky v Hollywoodu a jak to tak vypadá, po pauze netouží. Na plátna kin se totiž začínají vracet vládní agenti, kteří dokáží člověka zabít během dvou… (více)

Ultranásilná Milla

Ultranásilná Milla

28.11.2005

Režisér Kurt Wimmer už jednou na plátně ukázal, jak vypadá nelichotivá budoucnost, filmem Equilibrium. Nyní se do budoucnosti opět vydá s filmem Ultraviolett a krom Milli Jovovich s sebou bere také… (více)

Reklama

Reklama