Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Postapokalyptický svět... Přátelé Tom (David Goss) a Dick (Harrison Muller Jr.) putují rozvalinami civilizace, aby zachránili Tomovu sestru Hari ze spárů krutých Norků. Po počátečních rozepřích se k jejich výpravě přidává bohyně a válečnice She (Sandahl Bergman)...SHE je volnou adaptací fantasy románů H. R. Haggarda. (J.Connor)

Recenze (7)

nash. 

všechny recenze uživatele

Ultralevná ptákovina s hrdinou, který jde zachránit sestru unesou jedním z kmenů obývajících postapokalyptický svět, Sandahl Bergmanovou bojující s nemotornými rytíři, kteří vyskakují z krabic, proroctvím, upíry, mutanty, frankensteinovským robotem, homosexuálním kašparem v námořníckém oblečku, který se rozmnožuje amputací, a takovou kadencí dalších totálně ujetých bizarností, že by to možná mohlo aspirovat na kult. Pokud by to tedy někdo dokázal dokoukat až do konce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak sa tvorcovia rozhodnú, že natočia film v ktorom by bolo pre každého diváka niečo, nemuseli by to brať až tak doslova. Kolega nash. vo svojom komentári spomína mutantov, upírov, robotov, ja pridám barbarskú kráľovnú so svojimi sexy bojovníčkami, bizarnú ,,madmaxovskú,, tlupu banditov, tajomnú sektu, extravagantného ( teplého ? ) šialeného vedca a to by sme ešte mohli pokračovať ďalej. To všetko odohrávajúce sa v postapokalyptickom svete, ktorý občas až tak spustošene nevyzerá ( čistučké, vyžehlené oblečenia a prívetivé príbytky ), podporované rockovým soundtrackom. Jedno z najväčších WTF, aké som mal možnosť zhliadnuť. ()

pepua odpad!

všechny recenze uživatele

U mne jasný „vrchol“ béčkových akčních - postapokalyptických filmů, které se v osmdesátých letech těšily velké oblibě. Jde o takovou splácaninu, že dokonce i Joe D'Amato za svůj film Anno 2020 - I gladiatori del futuro, který je podobně zmatený, získává plusové body. Na poprvé to byla vlastně docela i zábava; čekat, co ještě za blbost se tam objeví, ale vidět to celé znovu by bylo už nejspíš za trest. Je to neuvěřitelný paskvil, status kultu si to rozhodně zaslouží, podobně jako třeba Plan 9 from Outer Space ve sci-fi filmech. Nic horšího už v tomhle žánru asi nebude… Rozhodně doporučuji! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pri svojom postapokalyptickom ťažení som narazil na tento ťažko prekonateľný kúsok, ku ktorému je ťažké priradiť nejaké písmeno abecedy. Nič uletenejšie v žánri asi nie je, respektíve je ťažké si to aj predstaviť. Na začiatku je to klasika, nejakú dedinku prepadnú nacisti v roztodivných handrách z karnevalu a unesú sestru jedného z hrdinov. Cestu k nacistom pozná istá amazonka ktorú miestny pomätenci uctievajú ako bohyňu. Nie som si celkom istý čo znamenala scéna keď ONA išla do nejakého skladu a tam na ňu z krabíc vyskakovali rytieri a robotický kríženec Frankensteinovho monštra a Michaela Jacksona. Keď ho uhryzla, tak mu explodovala hlava! Každopádne po istých nezhodách sa ONA pridá k výprave našich hrdinov a spolu poznajú že svet je obrovský pošahaný cirkus. Najprv stretnú ofáčovaných leprákov ozbrojených motorovými pílami ( jednému neopatrná amazonka nechtiac odtrhne ruku ), potom bandu dekadentných upírov, sektu s telekinetickým guruom a šialeného chirurga s poskokom v podobe bradatého hromotĺka v baletkovskom úbore. Absolútnym vrcholom filmu je potom scéna na moste stráženom Montypythonským bláznom ktorému z odseknutých údov vyrastajú jeho klony. Chudák hrdina ho len sekal, magorov bolo stále viac a keď tam tí kokoti začali tancovať tak mi od smiechu skoro ušlo hovienko. Napokon trocha sklamalo záverečné zúčtovanie s nacistami, ktoré vyšumelo tak nejak do prázdna. Po príchode konvoja amazoniek hlavný nácko proste len zahromžil a zdupkal. Tento film ale jednoznačne predčil moje očakávania a ponúkol takú porciu lacných hovadín až to praská. A naviac je tu Conanovská Sandhal Bergman, rodená amazonka v sexi barbarských handričkách. Kto má odvahu nech si to pozrie, ak sa nezblázni tak sa pobaví. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Před sledováním tohoto filmu si udělejte dostatečnou zásobu alkoholu, případně psychotropních látek, abyste byli s autory na stejné vlně. "She" je skutečně strašný bizár a ze všech trashů, co jsem viděl, je tohle na hodně vysokých příčkách. Děkuji uživatelům TERRORDROME a nash za to, že mě trochu připravili na to co příjde ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mne to zaujalo. Děj je svižný, prakticky bez hluchých míst. Postapo není moje parketa, ale pokud se u něj nenudím, tak jej beru. Takže za mne nadprůměr, i když se žádné velké umění nekonalo. Ale já jej ani nečekal. Prostě, stručně řečeno, u mne spokojenost. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Slušné fantasy, ktoré si za kulisy zvolilo postapo. A prečo nie? Jediné, čo tomu chýbalo, boli lepší herci. Naopak, čo tomu veľmi pristalo, bola Sandahl ;) ()

Reklama

Reklama