Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studená válka je možná u svého konce, ale nové světové pořádky dávají vzniknout skupině tajných nájemných žoldáků zaměstnaných lákavou nabídkou. Tito lidé, známí jako Ronin, se setkávají ve Francii u tajemného klienta kvůli zdánlivě rutinní práci - krádeži aktovky. Jednoduchá mise se ale stane velmi nebezpečnou, když i ostatní organizace z podsvětí začnou usilovat o stejný cíl..., a aby skupina Ronin mohla zdárně dokončit svou práci, musí udělat něco, co dosud bylo jejím členům cizí...začít si důvěřovat! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (497)

Fr 

všechny recenze uživatele

Vincent a Sam jsou nejzajímavější postavy gangu, který se připravuje na loupež kufříku se záhadným obsahem. akce se zdaří, ovšem jeden z týmu si kufřík nechá pro sebe. to ale neměl dělat, protože Sam je zabiják k pohledání a Vincent také celej život nic jinýho nedělal. kriminálka míchaná s akcí, napětí, svět tajných agentů a podsvětí, automobilové honičky, charisma J.Rena a R.D.Nira, záhadný kufřík, ve kterém bylo..... , já už vlastně nevím.. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Na to aby ste sa dozvedeli čo je v kufríku ho treba najskôr získať a potom ... zabudnúť (pravidlo číslo 2) Ronin ma veľmi potešil a to v tom, že niekto ešte skutočne vie natočiť inteligentný "pure" akčný film. Tento mal k dobru aj de Nira, Rena, Skarsgarda, Nataschu McElhone(nejen na koukání) a čerešňou na torte bola pre mňa Kati Witt v miniroli krasokorčuliarky Natasche. Ako tu už bolo spomenuté v tomto filme sú excelentné nedigitálne automobilové naháňačky, na ktoré sa nahypovaná nuda z Reloaded nechytá (a na konci žiadny lietajúci strýko Fedor). Dobrá oddychová jazda. 8/10 ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle akčňák s De Nirem a Renem mi dlouho utíkal. Najdeme tu samozřejmě víc skvělých heců. Ve filmu se dost cestuje a postavy se neustále podráží. Celou dobu se všichni honí za stříbrným kufříkem a nikdo neví, co v něm je. Ve filmu jsou dost povedené honičky, které vás doslova vtáhnou. Akce je tu taky hodně. Kdo nakonec získá kufřík a komu se podaří dožít se finále? A hraje tam i Tříska. "Chodil jsem s ním do školy." ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

He, nedávno som pozrel 47 Ronin, takže to šanghajské vysvetľovanie bolo zbytočné :-) Inak brilantné herecké obsadenie, fajn európske lokácie a ešte lepšie auto nahanáčky, ale príbeh sa tu dosť stráca. Vlastne ono to nejaký poriadny príbeh s rozuzlením ani nemá, poslednú tretinu sa tu len strieľa, každý schytá po guľke a bez vysvetlenia vyletia titulky za doprovodu slušnej hudby a nazdar. Viac od toho nečakajte. 70% - 3* ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stylový film, skvělé obsazení, evropská oldschool akce - a velmi mě zaujala Beanova role, která vybízela ke sklouznutí do škatulky, ale nakonec se ve filmu už vůbec neobjeví. Snímek, který má z mého pohledu jen málo konkurentů. Určitě jeden z nejlepších akčních filmů devadesátých let. 90% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (29)

  • Zatímco se během pařížské automobilové honičky čelní sklo Samova (Robert De Niro) auta po prvním velkém nárazu vysype, je krátce na to zpět a neporušené. (Conspi)
  • Specializací filmové postavy Vincenta (Jean Reno) jsou kontakty mezi bývalými příslušníky tajných služeb a možnost obstarat veškeré potřebné zařízení. Avšak ani on se během úvodní schůzky nedokázal zorientovat v základních vojenských termínech, které by jako jejich bývalý člen měl bezpečně ovládat. (Conspi)
  • Při automobilové honičce mezi BMW a Peugeotem je Peugeotu ustřelené zrcátko. V dalších záběrech však je na svém místě. (Mol)

Související novinky

Zemřel herec Michael Lonsdale

Zemřel herec Michael Lonsdale

22.09.2020

Ve věku 89 let zemřel v pondělí v Paříži filmový a divadelní herec Michael Lonsdale. Informaci předala zpravodajská televize BBC s odkázáním na jeho agenta. Britsko-francouzský herec se narodil v… (více)

Keanu Reeves trénuje na samuraje

Keanu Reeves trénuje na samuraje

20.11.2009

O filmu 47 Ronin už jsme kdysi dávno psali, ale pak bylo ticho a vypadalo to na jeden z projektů, které se nakonec nedočkají realizace. Zdá se však, že to studio Universal s napůl legendárním, napůl… (více)

Samuraj Keanu

Samuraj Keanu

10.12.2008

Marketingová kampaň k remaku scifárny Den, kdy se zastavila Země stojí především na konceptu „zdůrazněme divákům, že hlavní roli hraje kdysi tak hvězdný a milovaný Keanu Reeves“. Na internetu to… (více)

Reklama

Reklama