Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když z zcela nevysvětlitelných příčin umře několik spolužáků studenta žurnalistiky Simona Tateho, stává se na univerzitě jejich tragický osud tématem dne. Všichni do jednoho byli pacienty doktora Roanica a zároveň i součástí programu testujícího nový lék na lidech... Farmaceutický koncern, který za případem stojí, ale nemá zájem o prozrazení příčin úmrtí. Tate se spolu s lékařem snaží viníky usvědčit a příliš času jim už nezbývá. Roanic drží v rukou klíč k záhadě a Simon běží svůj závod o přežití... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele

Zabite niekto Deana Caina, vopred ďakujem. Pešia naháňačka má ešte čo-to do seba, ale nech by bola nakrútená akokoľvek svižne, ani ona nezamaskuje, že sa pozeráme na skoro-brak, určený maximálne tak do televízie pod 22:00 (nie kvôli krvi, či sexu, ale pre "kvality"). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na danou produkci a možnosti teda námětově celkem ambiciózní film kde to samozřejmě zase až tak úplně nedopadlo a vypadlo z toho ve finále blbý zetko, ale myslím si, že jednu slabou hvězdu k původnímu hodnocení po repete přidat můžu, protože je to zase a opět aspoň lepší než filmy z této kategorie natáčené dnes. Když už tu hvězdici nepřihodím za Caina kterýho úplně moc nemusím, tak Bosworth kterej si tu netradičně a celkem slušně střihnul záporáka si jí zaslouží. Furt lepší než to jeho současný producírování se v křesťanských filmech.30% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne becko s kvalitne natocenymi akcnymi scenami. Ci uz nahanackami, vybuchmi a sem tam aj nejakou tou bitkou. Cain ako hlavny hrdina je sympatak. Neherec Bosworth sa celkom hodi na drsneho zaporaka. Len zapletka je celkom mdla a keby tam bolo viac akcie a menej nudneho patrania, tak by to bola ovela väcsia zabava. Ale aj tak je to celkom v pohode film na jeno pozretie. 4/10. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem překvapen, že akční scény ať už naháněčky autama, výbuchy či občasné bitky byly natočeny opravdu dobře. Je to taková variace na Nepřítel Státu a tohle já prostě můžu. Dean byl sympaťák v této roli a Brian jako záporák se mi líbil. Sice je to neherec, ale něco na něm prostě je. Stačí když tam jen stojí a já mu to věřím. Celkově film obsahuje dost akce, ale kdyby jí tam bylo víc tak se nebudu zlobit. Věřím, že někoho to pátrání nemusí bavit, mne to nevadilo. Já jsem byl opravdu překvapený, čekal jsem to daleko horší. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká rádoby detektívka, kde se řeší dost táhle a nudně vraždy. Měli by řešit spíš nudu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama