Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomovi je devět, sní o dobrodružství a má divný pocit, že má kdesi bratra. Tomáš vyrůstal sám v sirotčinci a má pouze vymyšleného přítele, proto když ho opravdu potká, nevěří svým očím - ukáže se totiž, že jsou bratři, které po narození rozdělili. Tom právě utíká před pašeráky dětí, ale ti omylem unesou Tomáše, a protože Tom nechce přijít o právě nalezeného bratra, pro oba začíná vzrušující dobrodružství. Dokážou chlapci přelstít zločince a opět spojit rozdělenou rodinu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Beatle 

všechny recenze uživatele

Uplne standardni rodinny film na nedelni odpoledne o zazraku spojenectvi dvojcat a o obchodu s detmi :) Dobre...koukat na to me donutil jen ten Sean Bean, ktery je samozrejme excelentni. Specialne ve scene, kde mu domely syn umira jsem se i zamerila na dej :D ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Opět další důkaz, že někdy nemá cenu číst komentáře a sledovat hodnotící procenta. Jestliže někdo píše o nudě, tak asi nekoukal na film, ale z okna. Z počátku pozvolnější rozjezd, nakonec slušně napínavý příběh pro celou rodinu, možná jsem zaujatý, že mám stejně staré kluky, ale moc se nám to líbilo nám všem. A jestli je pro někoho nudné propojení a spojenectví mezi dvojčaty (další důkaz, že by nikdy neměla být násilně rozdělena) a obchod s dětmi, který je stále i v 21.století, pak vážně nechápu. I kvůli tomu všemu dávám o 1 * víc:-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama