Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don Camilla (Fernandel) rozhnevá Pepponeho (Gino Cervi) zámer kandidovať v nadchádzajúcich voľbách na senátora. Predstava, ako má Peppone ešte väčší vplyv než doteraz, podnieti Don Camilla sabotovať jeho šance vyhrať voľby. (TV Lux)

Recenze (7)

Flego 

všechny recenze uživatele

Tretí príbeh svojrázneho farára dona Camilla a komunistického starostu Pepponeho v malom talianskom mestečku. Natočené svižne a vtipne. Piaty komentár. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, mě to strašně bavilo. Je to taková italská Vesnička má, středisková. Nebo podobně laděné filmy, kde je vyobrazeno městečko a jeho obyčejní neobyčejní obyvatelé, jejich život, slasti a strasti. Jak se ti dva mezi sebou popichujou, to úplně dokáže zlepšit náladu a nejsou k tomu potřeba žádné vulgarismy, nechuťárny a gagy. Škoda, že jsem se namlsal skvělého českého dabingu u prvních dvou dílů a tady jsem se musel spokojit jen se slovenským... a co si budeme povídat - ten má co dohánět. ()

protonpost 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je pro Talijány něco jako pro nás Švejk. Je to odraz jejich nárdní povahy, střídání silných emocí, napřátelství i přátelství, ale vždy usmíření a ochota si vyjít vstříc. Pro mne je toto lepší národní poselství než kripl co se ze všeho vykroutí, vylže a vypodvádí, pro kterého je i kradení náramná legrace, vše prošpikováno prdelemi homosexuální Haška, toť poselství Švejka. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Lepší pokračování, než Návrat Dona Camilla. Opět komunistický "předák" a ctihodný občan Peppone proti svéráznému umíněnému faráři. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama