Reklama

Reklama

Život po večírku

  • USA Afterlife of the Party
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Film tvojho života by mal byť taký, aby to stálo za pozretie.“ (voľne prevzatý a opravený citát) Nemôžeme vedieť, že kedy musíme opustiť tento svet a aké nedokončené veci zanechávame za sebou. Film Stephena Hereka operuje s dobre známym príbehom a snaží sa ho obliecť do moderných šiat, čiže hlavne pre mladých ľudí. Jeden z mnohých problémov daného výsledku je v tom, že film trochu stráca na univerzálnosti (napriek všetkej snahe), pretože, ako som to spomínal, je to hlavne pre mladých. Staršia generácia nájde len pár spoločných bodov. Škoda, že k svetu purgatoria nevenovali trochu viac pozorností. Záveru by mohli tvorcovia venovať trochu viac pozorností. Jeden z ďalších slabších miest sú herecké výkony. Victoria Justice v mnohých scénach podáva dosť povrchný výkon a k jednotlivým veciam nedáva takú vážnosť, ktoré by zaslúžili. Midori Francis a Robyn Scott, vedľajšie postavy, sú pevnejšími bodmi. Jeden z mnoho podpriemernejších filmov Netflixu, kde sa (opäť) potvrdilo, že k úspechu filmu musí byť v poriadku viac vecí. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cassie místo, aby prožívala svůj život jen paří a jednou umře. Dostane se kamsi mezi nebem a peklem s tím, že má resty vůči své kamarádce svému otci a své matce a pokud je odčiní půjde do nebe pokud ne do pekla. Potěší hlavní herečka navíc má vždy dobré oblečení a pasují jí to zamrzí originalita jelikož žádná není a odhadnout konec není tak těžké. 60 procent ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa stáva, že by som povedal, že technické aspekty a nedomyslené spracovanie mi vadilo na filme najviac. To je ale realita s "Aftelife Of The Party". Nemôžem povedať, že by išlo príbehovo o nejaké prelomové dielo, no v rámci svojho žánru ma to celkom bavilo a miestami aj vedelo celkom slušne dojať. Takže tam nejaký zásadný problém nie je. Aké sú postavy? Úprimne môžem povedať, že som si to s nimi užil. Cassie napriek svojej povahe začne byť počas filmu aj celkom príjemná a sympatická, Lisa je skvelá, otec Cassie sa mi páči, jej mama má zaujímavý príbeh, ktorý sa dozvieme, majiteľka pekárne Emme je fajn... takže v tomto smere som tiež spokojný. Fakt, že má Cassie na to dokončiť svoj "business" len 5 dní, že môže meniť svoje oblečenie raz za deň a že má adeptku na anjela, ktorá jej na ceste pomáha (alias Val) sú všetko veci, ktoré mi neprekážali a naopak dali filmu trošku aj identitu. Kde to teda najviac škrípe. Ako som povedal, po technickej stránke spracované úplne amatérsky. Sú tu detaily, ktoré sa dali nejako opraviť a pôsobilo by to lepšie. Možno sme mohli mať aspoň zopár scénok, kde by ľudia prešli cez Cassie. Tento trik sa tu používal ešte v 90-tych rokoch. Tak mi nepovedzte, že roku 2021 s ním neviete prísť. Nechápem tiež prečo sa Cassie môže odrážať v zrkadle, no očividne ju nezachytia kamery (čo by mohlo byť zaujímavé), dokáže bez problémov hýbať vecami a priniesť behom noci celej pekárni kompletnú renováciu... a podobne. Toto sú veci, kde som si hovoril, že si to očividne zjednodušili. Plus môžem povedať, že finále, kde budeme s napätím čakať kam sa dostane (nie, bude nám to jasné) s veľkým WTF finále mi dalo taký pocit, že to tvorcovia už trošku prehnali. Ale inak si myslím, že film je zvládnutý. A musím povedať, že ma celkom slušne bavil. Stojí za pozornosť. Podľa mňa áno. Hodnotenie: B+ ()

scarlock 

všechny recenze uživatele

Jak se ze sobecke blbky stane uvedomela bytost, jen kvuli tomu musi umrit, ale zase muze v rajsky zahrade obstastnovat popikovyho buzka. Obsazeni vsech hercu paradni, az na hlavni herecku. Extremne nesympaticka s hloupou mimikou. Pribeh se vyviji i co se kvality, z naprosteho odpadu do 3*. Davam dve, protoze Justice. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si odpočinout a nekoukat na něco náročného. Líbilo se mi téma tohoto filmu, ale úplně nesnáším "umělotiny" typu mít naprosto dokonale upravené vlasy, dokonalý makeup a nejlepší oblečení na světě....a to bohužel americké filmy umí asi nejlíp :D Pardon - spoiler - je to hepáč...ale ne, děkuji již nikdy více. Ale jedno pozitivum to přeci jen má - je tam krásná ukázka toho, jak se Vám opravdu může stát něco - v tomto případě až fatálního - během vteřiny. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 00:02:24 položí Lisa (Midori Francis) kyblík s jídlem vedle sebe na gauč. Po chvíli, když Lisa a Cassie (Victoria Justice) vstávají z gauče, tak kyblík s jídlem je pryč. (mary800)
  • Film se natáčel v Kapském Městě v JAR. (SONY_)

Reklama

Reklama