Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice ztracenců chce uniknout z texaského zapadákova. Pokusí se vyloupit banku, kde ale potkají další lupiče.

V této odlehčené komedii chtějí dva obyčejní, v životě nepříliš úspěšní chlapíci Chuck (Pauly Shore) a Harold (Max Perlich) uniknout z malého města v Texasu, v němž žijí. Aby si mohli splnit svůj sen a odstěhovat se do Karibiku, zkusí vyloupit malou místní banku. Je zde však jeden problém: během jejich přepadení se banku rozhodnou vyloupit také další lupiči. A k tomu je v bance mnohem víc peněz, než by mělo – je totiž používaná na praní špinavých peněz, což má na svědomí místní podnikatel (Ned Beatty) spolčený s bankéřem (Stephen Tobolowsky). Po proběhlé akci ale nikdo neví, u koho se vlastně uloupené peníze nacházejí, a jeden z mladých lupičů se navíc až po uši zamiluje do atraktivní policistky (Janine Turner), která případ vyšetřuje. Následuje však nečekaný obrat. Komik Pauly Shore v hlavní roli nepříliš šikovného zloděje si nakonec všechno rozmyslí a rozhodne se peníze vrátit do banky. To se ale ukáže jako mnohem obtížnější, než peníze ukrást... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Docela milá, nenáročná komedie bez jakýchkoliv ambicí. Příběh se odehrává v mě příjemném prostředí naprostého zapadákova někde v Texasu. V tomto nudném mikroprostředí, kde konec světa rovná se poslednímu plotu a jediný pracant je větrák na stropě šerifovy kanceláře se rozehrává bláznivý příběh o vyloupení banky. Lupiči jsou ale hrozní ňoumové a mají neuvěřitelnou smůlu. Rozehraje se pátrání po ukradených penězích jenž ale nikdo neví kde jsou včetně lupičů. Do hry se vkládá mladá krásná policistka (Turner), láska a obtloustlá FBI. Všechno komplikuje místní mafiánský boss, který byl v podstatě okraden a snaží se dostat své peníze zpátky. Na konci se z neskutečně naivní policistky, jejíž hlavní rolí ve filmu je usmívat se, stane žena vamp. Čekal jsem už jenom přestřelku v bikinách. I když konec je zbytečně akční, ostatek filmu je mile utahaný a herec v hlavní roli se skutečně krásně typově hodí pro roli nevýrazného pilota. Janine je krásná, dokonce s krátkými vlasy, i když obarvenými na zrz. Objeví se v několika milostných scénách a nakonec i v pěkném úborku, jinak ale nestojí za řeč. I když tento film patří do lepší poloviny toho co natočila. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama