Reklama

Reklama

L'assassino è costretto ad uccidere ancora

  • USA The Killer Must Strike Again (více)
Trailer

Obsahy(1)

Giorgio neskonale touží získat celý majetek své bohaté ženy Nory. Neváhá proto udělat dohodu se sériovým vrahem, která vyústí zabitím jeho manželky. Naneštěstí je vrahovo auto s Nořinou mrtvolou v kufru ukradeno mladým párem, který dychtí po vzrušení. Nelítostný vrah se postará o to, aby si mladý pár tuto adrenalinovou noc pořádně užil. (Chatterer)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

pepua 

všechny recenze uživatele

Muži, který žije se svou ženou jen kvůli jejímu bohatství, se naskytne jedinečná příležitost se jí zbavit. V noci přistihne nebezpečného vraha při „úklidu“ jedné z jeho obětí a dá mu na výběr: buď zabije jeho ženu, nebo bude udán policii. Příběh se stočí zajímavým směrem, vrah ženu zabije, mrtvolu schová do kufru auta, jenže auto mu ukradne mladý bezstarostný pár na cestách, a on je musí najít, než zjistí, s čím cestují… (To vše se stane poměrně brzy, takže neprozrazuji příliš) Velmi dobré giallo, které překvapilo příběhem i zpracováním. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Posaďte se, dojdu pro inspektora."„Uáááá!" Jak se zbavit manželky a získat její majetek? Zprvu jsem se obával, zda nepůjde o variaci Hitchcockovy Vraždy na objednávku, ale příběh se naštěstí začal ubírat jinudy. Kromě případného podtitulku „Ukradená mrtvola" by se možná i hodilo „Jak přijít o panenství a nikdy na to nezapomenout". Nakonec se setkává skupina postav, z nichž některé nepřežijí, jiné získají neobyčejný zážitek. Saint-John s ostře řezanou tváří připomene chvílemi Klause Kinskiho. Žádná z postav není zcela kladná, a tak není fandit komu. To však vůbec nevadí, jelikož vražedná hra snímaná výbornou kamerou a doprovázená atmosférickou hudbou za to stojí sama o sobě. A mořský příboj jen podtrhuje události, z nichž mrazí. Giorgiova naivita a touha po penězích se mu nakonec stanou osudnými. Působivé ubodání, nůž v břiše a svázané ruce... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobré gaillo(nebo spíše krimi), ale trochu mě zklamalo hodnocení tady i na imdb. Právě to ukázalo vesele hezké vysoké hodnocení, a když jsem se na flilm nachystal tak mě trochu zklamal. Za den kdy jsem zkoukl tenhle snímek jsem zkoukl ještě Solange a House with laughing window, a bohužel musím konstatovat, že i když jsem se na něj těšil nejvíce tak mě asi i nejvíce zklamal. Nicméně Hilton je skvělý, nečekal jsem že budu mít po ne moc povedeném přestavení ve Večeři s upírem, ale nakonec se docela vytáhl. Jediné co film sráží tak trochu na kolena je vrah kterýho známe téměř z poloviny snímku, a navíc se mi zdálo že strašně moc málo vraždí i na giallo i na krimi. Nejlepší je film zkouknout ještě než o něm cokoliv uslyšíte, protože pak můžete být stejně jako já poměrně zklamáni. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Keď som zbadal v začiatočných titulkoch meno Umberto Lenzi, ostal som na moment sklamaný. Nemám rád jeho filmy tak som sa bál že to bude ďalšia snímka v jeho štýle. Na šťastie som sa mýlil. Jedná sa o také polo-giallo ktoré v sebe ukrýva dva príbehy. Tie sa na konci pretnú a tým rozlúsknu celú hádanku. V jednom sa manžel bude snažiť usmrtiť svoju bohatú ženu. Má to jednoduchý účel, chce zdediť jej celí majetok. Spraví to múdro. Objedná si na ňu vraha ktorý zaňho odvedie špinavú robotu. V druhej pomyselnej časti zase sledujeme vraha ktorý už má v kufri auta mŕtvu milionárku. Na jeho smolu mu auto ukradne mladý párik. Rozhodne sa ísť za nimi a tým sa dostane do situácie ktorú nádherne vykresľuje názov tohoto titulu.. a to: Killer Must Kill Again. Dal by som kľudne aj 4* nebyť toho absolútne nelogického zvratu na konci. Vždy beriem tieto filmy s trochou nadsádzky a pri naivite prižmurujem oko. Ale tu sa to už nedalo, bolo to extrémne tupé. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Giallem jen lehce provoněný thriller vystrkuje růžky prakticky jen v jedné napínavější dvacetiminutovce. S vražedníkem se seznamujeme velmi záhy, ale jeho skutečná identita a motivace přesto zůstávají nikdy nevysvětlenou záhadou. A je to právě jeho postava, která drží Cozziho výtvor alespoň na hranici slušného průměru. Chybí atmosféra, spád i krev. Příběh líně a nudně plyne až do oněch zapamatováníhodných dvaceti minut, kdy konečně dostává prostor adrenalin, rudá tekutina a dojde i na kozy. Za povšimnutí pak stojí prostřihy mezi sexuálním laškováním s frivolní blondýnkou v autě a znásilněním panny. Až odpudivě vzrušující zážitek a i za něj tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama