Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf kampaně kongresmana Sinclaira Miles objednává u teroristů únos kongresmanovy manželky a dcery. Druhý den se schází starosta města a kongresman Sinclair v luxusním hotelu Les Plages Sinclair tu chce zahájit svou kampaň za zvolení guvernérem. Doprovází ho manželka Susan, jeho třináctiletá dcera z prvního manželství Justine a jeho asistentka Ricki. Ve chvíli, kdy kongresman pronáší slavnostní projev, dostává ochranka zprávu, že se v budově něco děje. Všechny tři ženy, které na Sinclaira čekaly v jeho pokoji, jsou teroristou Flynnem zajaty jako rukojmí. Flyn je o to nebezpečnější, když zjistí, že peníze, které proradný šéf kampaně teroristům odevzdal, jsou falešné (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva únosci (jeden retardovaný s nízkou inteligencí a jeden co ze sebe dělá Ramba) unesou 3 lidi a chtějí peníze + rozhovor s Larry Kingem. Potom co první vyjednávač zmizí je do akce poslán Burt Reynolds aby se je pokusil osvobodit. Béčkový film ale dívat se na to dá místy je to dokonce i sranda. ()

Reklama

andy60 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem nevěděl, jestli je to myšleno vážně. Nejen, že oba únosci působí strašně amatérsky, on tak působí celý film. Jenom jsem se utvrdil v tom, že v čem hraje Reynolds, to nikdy za moc nestojí (nechápu, čím si zasloužil svoji popularitu) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (reich)

Reklama

Reklama