Reklama

Reklama

Něco se děje

(festivalový název)
  • Indie Kuch Kuch Hota Hai (více)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený hit, který se držel několik měsíců v britských žebříčcích návštěvnosti na desáté příčce, začíná vzpomínkou na nedávno zemřelou Tinu (Rani Mukherjee), jež těsně před smrtí zanechala osm dopisů pro svou maličkou dceru - ta dostává postupně za úkol znovu oženit svého tatínka Rahula (Shah Rukh Khan) se svou dávnou láskou Anjali (Kajol). Jednou z překážek na trnité cestě plné písní a tanců je Aman (Salman Khan), který se přibližuje k Anjali nebezpečně blízko - malá dcerka svůj Amorův úkol nakonec ovšem dovede do zdárného konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Ketri 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem trhla rekord ve spotřebě kapesníků, plakat jsem začala hned po úvodním úředním lejstru. Upřímně řečeno, pokud bych psala komentář okem kritika, musím říci, že ten film je vlastně hrozně stupidní, naivní a předvídatelný. Taková zhuštěná jihoamerická telenovelka, u které se vynechaly díly 3 až 378. Ale i v těch telenovelách je alespoň nějaký záškodník, to ostatně i v pohádkách. Tady - nic! Všichni jsou hodní, krásní, bohatí, ohleduplní - jako na sjezdu Herbalife. Ale oko mé, slzami zkalené, soudnosti neschopné, nedovolí mi dát méně než čtyři. Bylo to totiž příjemné na ty tři hodinky zapomenout na ten fujtajbl venku plížící se za zdmi mého bezpečného bydliště. No, očekávám, že mi Ježíšek přinese k Vánocům akorát tak kočku, možná i několik. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Karan johar a Kajol - jejich popularitu naprosto nechapu. Kajol je mi vrcholne nesympaticka a Joharovy filmy jsou naprosto plytke. Vim to uz od Kabhi khushi, kabhi gham. Ale ty filmy jsou tak casto zminovany, ze jsem to jeste jednou zkusila. At do me hrom baci, jestli jen okem zavadim jeste o dalsi. :-) ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ďalšia klasika s Kajol, tento film spadá do kategórie, potrebujem si poplakať, pustím si ho.... je absolútne jedno či ste ho videli prvýkrát alebo 228... Proste civíte na obrazovku, nemusíte už ani čítať titulky, lebo presne viete čo kto v ktorom okamihu povie a napriek tomu vám tečú slzy ako hrachy a keď skončia posledné titulky, pokojne by ste zostali sedieť a nechali film začať bežať od začiatku. Kto toto nevidel nepozná Bollywood. Kto tento film nemá rád nemá rád Bollywood. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ohlas a ocenění tohoto filmu je mi docela záhadou, jedná se totiž o naprosto průměrný vzorek bollywoodské produkce (alespoň té exportní, pokud mohu posoudit), který navíc ke dvěma hvězdičkám u mě degraduje primitivní hudba. Vedle výskytu těch největších bollywoodských hvězd ale i tak mnoho zajímavého k vidění není, od tanečních čísel až po příběh, ani toho humoru jsem mnoho neobjevil. Navzdory hodnocení bych však jako něco typického neváhal doporučit, v Indii patří spolu s následujícím režisérovým "Kabhi Khushi Kabhie Gham..." k často citovaným i parodovaným klasikám. Bollywood ovšem umí mnohem víc. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

U Bollywoodu je problém v jedné věci. Člověk musí shlédnout alespoň 20-30 filmů z této produkce, aby mohl hodnotit co bylo dobré a co slabší. A především indie je prostě svá, velmi naivní - se svým specifickým humorem, který nemusí každému sednout. V Kuch Kuch Hota Hai nechybí SRK a Kajol, což je dobrý základ, nechybí lehce přeslazená lovestory, nádherná sárí, taneční scény a hlavně konečný happyend. Pohodový film, který se hodí na zpříjemnění nedělního odpoledne. Rocková scéna je fakt dost ostrá :-) http://www.youtube.com/watch?v=sheZ-Xy1N_w ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama