Reklama

Reklama

Mohabbatein

  • Indie मोहब्बतें (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Raj Malhotra byl jako student vyhozen z jedné prestižní školy, protože si otevřeně vyznali lásku s ředitelovou dcerou. Ta v žalu nad ztracenou láskou spáchala sebevraždu. Po letech se však Raj do školy vrací, tentokráte jako učitel hudby, s předsevzetím udělit jednu životní lekci a změnit poměry, které panují pod stále stejným konzervativním vedením. Výrazně mu v tom pomohou tři nový studenti, kteří si brzy najdou i zajímavější objekt zájmu, než jen studium. (berg.12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Postupně se probírám zážitkovou filmografií Aish Rai a poměrně často se setkávám s Amitabhem, se SRK již méně. Mohabbatein mě ovšem zaskočil svým rozvrstvením, protože naplnit 216 minut pouze dvěmi hlavními liniemi a jednou vedlejší, je přeci jenom poměrně řídké. A pojí-li celý korpus jediný kampus, děje je skutečně poskrovnu. Osobně bych si navíc vystačila jen s přímočarým opáčkem na téma - vaším zetěm se stanu, protože lásku vaší dcery si plně zasloužím a zároveň vám dokáži, že vyjít vstříc pokroku neuráží vámi respektované tradice. Což nakonec vedlo k plně a uspokojivě rozehranému trojúhelníku půvabné, zdrženlivé a romantické Aish, tradičního stoického Bachchana seniora a sympatického SRK, který si tentokráte střihl učitele hudby a image doplnil jemnými obroučky. Co bych cele pominula je ilustrativní a doplňková zápletka studentů SRK, kterým jeho láska k hudbě pomůže učinit pokroky ve vlastním milostném životě. Protože ač jsem s tím po Dhoomu dvojce nekalkulovala, jsem alergická na Udaye Chopru. Za co tedy ty výsledné kladné body? Skutečně, Aish to rozbalila ve velkém až po přestávce a dočkat se jí bylo náročné, ale tak hudební složka byla nadoblačná a to mě v závěru ukonejšilo. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Trojitá šlehačka s cukrovou polevou na vrchu a morálními jahůdkami uvnitř. Tohle opravdu vyžaduje už poněkud otrlejšího a zkušenějšího bollywoodského diváka. Film je jinak zpracován solidně, ale nic zvláštního v sobě opravdu nenese. Pokud ovšem nepočítám jednu z nejtrapnějších muzikantských rolí, kterou jsem v případě Shahrukh Khana viděl. ()

Reklama

Petjaa 

všechny recenze uživatele

V tomhle snímku bollywood (Indie) nevtíravě ukazuje, co je důležité a správné... láska, věrnost, tradice, řídit se svým srdcem a že pravda vždy vyjde najevo; pokora, respekt............ Prolínají se tu tradiční prvky s moderními, tak jak to dnes skutečně a nevyhnutelně je. SRK zde ztvárnil roli podobně jako v Chak de! India, a to se stejným výkonem a přesvědčením - na výbornou. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vzbuzuje rozporuplné pocity. Na jednu stranu jsem se zasmála Shahrukhovo hláškám a šklebíkům, samozřejmě jsem si i pobrečela, hlavně u závěru filmu. Ale stejně tak můžu říct, že jsem se u filmu i dost nudila. Musím říct, že kdyby ve filmu nehrál právě SRK, bylo by to zcela nedívatelné. A i přesto, že tenhle film nepatří mezi mé oblíbené, tak naopak Shahrukhovo postava Raje Aryana Malhotry patří do mých čtyř nejoblíbenějších filmových postav tohoto dokonalého herce ( 1. Raj Kapoor z Rab Ne Bana Di Jodi, 2. Ram Prasad Sharma z Main Hoon Na, 3. Rahul Khanna z Kuch Kuch Hota Hai a 4. Raj Aryan Malhotra z Mohabbatein). Je to film, který si jednou za čas pustím, ale rozhodně ne tak často, jako jiné snímky se SRK. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tak som to nejak zvládol a kupodivu musím skonštatovať, že som si to napriek stopáže, statobe, kvantom muzikálových sekvencií a hereckého prehrávania vlastne celkom užil. Bachchan, SRK a Raika boli jasné triumfy od začiatku, ale trojica mladých študákov (debutujúcich mladíkov: Hansaj, Shergill a dokonca aj U.Chopra) príjemne zahriali na duši a o kráse ich polovičiek ani nevravím. Celkovú naivitu by som radšej neriešil, lebo takto sa holt točí na stredovýchode a mne to vyhovuje. Dávam jednu dole za minutáž. Pretože obdobne trval Lagaan a ten toho dokázal vypovedať 3x toľko... ale ok, hovorím. Zviezol som sa. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Film byl natáčen v Indii a v Anglii, některé scény i na univerzitách v Oxfordu a Cambridge. (ČSFD)
  • Školní kampus Gurukul byl postaven v Londýně, v Anglii. (NinadeL)

Reklama

Reklama