Reklama

Reklama

Jessica se zúčastní maškarního večírku, kde je zavražděn "Sherlock Holmes" (SkyShowtime)

Recenze (5)

5150 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl seriálu "To je vražda, napsala" hezky odkazuje na "Columba" a dává tušit, že tyto dva seriály jsou naladěny na stejné vlně. Jessica Fletcher je prostě taková mladší sestřička. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl. Vlastně dvojdíl. Při zpětném pohledu jde krásně vidět, jak se zde Jessica ještě hledá. Zatím je to vážně jen tetička z Maine, která má oči dokořán z velkého města a lekne se při hlasitějším zvuku. Bavily mě rozhovory pro média, líbilo se mi maškarní prostředí, i to že se na sebe Jess nebojí vzít třpytivé šaty víly kmotřičky. První díly jsou spojovány se synovcem Gradym, nešťastníkem, co se lásky týče, který se později vytrácí, protože Angela Lansbury to dokáže utáhnout sama (no dobře, s větším či menším úspěchem). V první epizodě je i postava Prestona Gilese, snad jediného muže, který kdy měl šanci nahradit Franka. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to sice taková paráda, jako některý díly To je vražda, napsala, ale i tak to ujde. Zjistíme vlastně, jak se Jessica stala slavnou spisovatelkou, že se jí nevyplatí chodit na detektivní divadelní hry, kdo chtěl zabít Sherlocka Holmese a proč vlastně začala psát. Tento pilot je u nás vysíláván jako součást seriálu rozdělený na dvě části. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama