Reklama

Reklama

VOD (1)

Místo dění: budoucnost. Ve Spojených státech je nedostatek benzínu. Úřady se snaží zastavit rebelského automobilového závodníka, jenž míří s kamarádem do Kalifornie, kde doufají, že najdou útočiště. Místo dění: budoucnost. Ameriku sužuje mor a nedostatek ropy. Bývalý závodník má velký problém se přizpůsobit novému totalitnímu režimu. Chce zase řídit a je mu jedno, jestli to je zákázané nebo ne. Říká se, že na západě skupiny odpadlíků jezdí stále v autech. A tak s mladým nadaným technikem skočí do auta a vyrazí na cestu. Vláda se je snaží zastavit, ale marně. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem měl zase nějaký období filmovýho masochismu a po ultra-debilitě Firebird 2015 jsem se odhodlal podívat na další kravinu, která má úplně stejnej námět. Bejvalej závodník a nějakej divnej týpek jedou autem, což je přísně zakázaný. Jelikož oni maj Porsche a policie používá takový ty elektrický vozítka, co s tim snobové jezděj po golfovym hřišti, tak se jim nějak nedaří je chytit. Proto do akce povolaj bejvalýho pilota (Burgess Meredith), kterej je sice poněkud senilní a pořád chlastá, jenže v "budoucnosti" nikdo jinej letadlo pilotovat neumí. Fakt velmi zvláštní představa budoucnosti... Původně jsem to chtěl hodit do odpadu, ale přecejenom je to o něco menší kravina než zmiňovanej Firebird 2015. 20% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slušná predstava alternatívnej budúcnosti, kde síce nič nedáva príliš zmysel, ale užiť sa to celkom dá. Ide o film pre milovníkov automobilového priemyslu a celkovo pre odporcov ekologických riešení. Veď čo by to bol za svet, bez áut? Chlapík v rokoch má traumu z minulosti, spoznáva chlapca, ktorému bude otcom, cestou sa vyspí s jednou ženou a doputuje do cieľa, napriek všetkým prekážkam. V podstate iba pre tých fanúšikov sci-fi, ktorí potrebujú napozerať všetky predstavy o budúcnosti v kinematografii. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono je to, vlastne o ničom. Námet, ktorý ponúkal postapokalyptické akčné orgie, sa ukazuje ako snímok, kde sa toho síce veľa nenastrieľa ( asi dve výbuchy a asi 30 vypálených nábojov ), ale zato veľa najazdí, ale bez efektu. Nudné zábery na to Posledné Auto a Posledné Lietadlo prinášajú spánok a nič lepšieho. MAD MAX mal vo svojej budúcnosti tak isto problémy s benzínom, vedel ho však pretaviť na krkolomnú akciu, tu ide len o pekné, slnečné lokácie, kde sa každý tvári, že je niekde problém. Možno. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz som pocul ze to Fajrberd 2015 je pekna sracka, ale este som to nevidel. Ono ja som nevidel ani ten total brutal Mad Maxa Fjury Roud 2015 od Dzordza Millera. No a pustil som si toto - a to som nemal. USA volakedy v buducnosti su bez benzinu i nfaty, ale urady funguju /jak doprdele a na co jazdia a hlavne na com jazdia , ked benzinu niet ?/ sa snazia zastavit automobiloveho zavodnika /????/. No logicka chyba jedna vedla druhej, tne chlap lee Majors si v pohode soferuje auto a vyzera ze nedostatok benzinu ho vobec netrapi /co by podla nazvu filmu rozhodne malo/, dialogy su otrasne, tempo priserne, kulisy tiez. Burgess Meredith stale chlasta ale lietadlo vie pilotovat uplne v pohode, uradom ani ta jeho chlastacka nevadi ....... proste hrozny film, hrozna rezia ...... 15 % ()

Reklama

Reklama