Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté co nedokončí úvodní podnik nové sezóny - 500 mil v Daytona - je trojnásobný šampion série NASCAR Stroker Ace vyhozen z týmu... V nouzi přijímá nabídku jezdit za Chicken Pit Special, ale netuší, že bude muset z důvodu reklamy dělat naprosto "šílené věci". Slogan "Nejrychlejší kuře na jihu." na jeho závodním speciálu je tím nejmenším zlem... (5150)

(více)

Recenze (10)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Stroker Ace je špičkový driver série Nascar a jako takový zásadně preferuje ke všemu svolnou divošku v posteli před jakoukoliv četbou. Jenže svou novou několikasetstránkovou smlouvu si měl před podpisem přečíst, protože prohánět se po oválu s nápisem "Nejrychlejší kuře na jihu" nikdy nebylo Strokerovým snem. Závodění je navíc od této chvíle pouze tou méně důležitou částí Strokerovy práce, na kterou téměř nemá čas kvůli neustálému otvírání kuřecích rychlých občerstvení nebo pobíhání po závodišti v reklamním kostýmu vypelichaného kuřete. Proto chce Stroker pomstu a určitě by mu nevadila ani jedna doposud neposkvrněná Barbie sdílející s ním společné lože. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Velice pohodová a hlavně zábavná oddechovka s naprosto dokonalým hereckým obsazením. Burt Reynolds (Stroker), Jim Nabors (Lugs), Loni Anderson (Pembrook) nebo Ned Beatty (Torkle), ti všichni byli neskutečně fajn. Potěšily také camea Hala Needhama (muž v kovbojském klobouku, který při rvačce v baru udeřil pěstí Reynoldse) a Jerry Reeda (Cledus z POLDA A BANDITA 1 - 3 proběhnul jedním ze zkažených záběrů a křiknul na Reynoldse, ten byl v kostýmu kuřete , "Smokey"..). ()

Reklama

Anstoss 

všechny recenze uživatele

Burt Reynolds jako automobiloví závodník v NASCAR Series má sponzora, který prodává kuřecí speciality, něco jako KFC. Ten ho nutí do dosti trapných věcí, například si musí Reynolds při závodu obléknout kostým kuřete a v něm samozřejmě závodit. Přiznávám se, že jsem tento film viděl naposledy před asi 15 lety, ale pamatuji si, že to byl můj nejoblíbenější film s Reynoldsem hned po The Longest Yard. 9/10 ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Neni to zadna taskarice u ktere by jste se valeli smichy po zemi, ani tady nevybuchuje milion aut jako v "poldovi a banditovi", ale je to milej film. Usmevna zalezitost s Burtem, Cassandrou, Loni A., Bubbou Smithem atd. Styska se mi po takovych normalnich, nevulgarnich a neidiotskych filmech... 4- P.S.: naprosto bozi je postelova scena s Loni a Burtem...to jsem nemoh... :-))) ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Reynolds je tady fakt frajer :-) I když film rok po svém vzniku posbírat snad všechny zlaté maliny, tak s přibívajícím stářím, ty maliny jakoby trochu uzráli. Velká zábava s prostředí NASCAR, plná solidních fórů a hlášek, nemůže nikoho urazit. "Kdo to seřizoval? Feťáci?" tak takové fórky filmu sedí a osobně jsem se bavil. Závodit v kuřecím kostýmu, zalití sponzora betonem do auta a mnoho dalšího, vás bude určitě bavit, stejně jako mně :-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama