Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stacy (Candace Cameron Bureová) je obyčajná študentka strednej školy. Bobby (Fred Savage) je jedným z najobľúbenejších študentov na tej istej škole ako Stacy. Každé dievča by s ním chcelo chodiť. Aj Stacy. Na jednom zo zápasov, kde Bobby súperí, sa Stacy už neovládne a na celú halu zakričí jeho meno. Bobby si to, samozrejme, všimne, a Stacy sa cíti zahanbená. Keď sa v ten istý deň Stacy vyberie so svojou kamarátkou do mesta, stretne tam Bobbyho s jeho kamarátmi. Bobby ju pozve na rande a Stacy neverí vlastným očiam. Po prvom rande nasleduje druhé, tretie a tak začína veriť že spolu chodia. Všetko je až príliš dokonalé a Stacy je neuveriteľne šťastná. Bobby sa však z milujúceho priateľa postupne mení na agresívneho a nepríjemného spoločníka. Stacy cíti, že niečo nie je v poriadku, ale Bobbyho miluje a odmieta si čokoľvek pripustiť. Časom si ale aj okolie začína všímať, že sa niečo deje. Jedného dňa Bobby udrie Stacy tak silno, že Stacy spadne na zem. Kamarátky sa zamilovanú Stacy snažia presvedčiť, aby sa s násilníckym Bobbym čím skôr rozišla. Aká však bude Bobbyho reakcia na rozchod pri jeho výbušnej povahe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Mladá studentka se zamiluje do sympatického chlapce. Zpočátku idylický vztah se však pro dívku brzy stane peklem......... Brutální a lehce průměrný televizní snímek. Scénář : Steven Loring. Kamera : Paul Maibaum. Hudba : Michael Tavera. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto filmu mě překvapuje docela velký počet čtyřhvězdičkových hodnocení. Já jsem tedy při hodnocení filmů docela mírný, ale tady to na čtyři hvězdičky bohužel nevidím. Ale nyní k filmu samotnému. Rozhodně se jedná o zajímavý počin se zajímavým námětem, to bezesporu. Film přináší pohled na domácí násilí, které začíná už na střední škole, kdy místní zápasník začne chodit s holkou, kterou pak mlátí a fyzicky jí ubližuje a ona si to nechá líbit. Já jsem tedy ještě takové téma ve filmu neviděl, a o to je to zajímavější. A na to, že se jedná o 85minutový film, tak stihne říci velice mnoho a může být vlastně i takovým návodem pro dívky a ženy, jak to může také skončit, když si to nechají líbit. V hlavní roli záporáka mlátícího svou přítelkyni se velice překvapivě objevuje Fred Savage, který pronikl do podvědomí mnoha diváků jako představitel hlavní role Kevina Arnolda v seriálu Báječná léta. Potom jsem ho viděl v hlavní dětské roli ještě ve filmu "Vánoce na Division Street". A tohle je jeho třetí film, který jsem měl možnost vidět a první film, kde hraje dospělejší roli. A hned je z něj takový záporák, kterému jsem po celou dobu přál jen to nejhorší. Je ale opravdu zajímavé vědět Freda Savage právě v této roli a pokud jste onen výše zmíněný seriál sledovali, tak tenhle film rozhodně doporučuji. Ale zpět k filmu. Jak už jsem řekl, téma je zajímavé, herecké výkony jsou v rámci možností dobré, ale film je zpracován až příliš televizně, což je taková trochu malá vada na kráse, kterou bych byl ještě ochoten odpustit. Co však ochoten odpustit nejsem, to je velice moralistický projev v závěru filmu, který si tvůrci mohli odpustit. To jsem nemusel koukat na ten film, mohli rovnou říci ten projev a úplně by to stačilo. To jsem považoval za jakési ovlivňování diváka a do filmu ten projev vnesl neskutečně mnoho patosu. Takže především za ten závěrečný projev nemohu udělit nějaké nadprůměrné hodnocení, ale jen průměrné tři hvězdičky. Ale film rozhodně za zhlédnutí stojí díky zajímavému tématu, a když odejdete od filmu hned po vynesení rozsudku v soudní síni a neuslyšíte ten projev, tak možná budete hodnotit lépe než já. ()

Reklama

Tartaros 

všechny recenze uživatele

Pride mi to ako keby to natocili kvoli poslednym slovam, ktore preniesol sud. Nieco ako v zneni, ze ak niekto vie o tyrani, nech to hned oznami atd bla bla... V jadre filmu bolo jasne ze Bobby vie co je so Stacy, aspon ze ma to trocha drzalo v napäti - ci je ziva alebo mrtva. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Uvažující a zrající Fred Savage z Báječných let coby ničím nekontrolovaný násilník s ďábelským úsměvem a nejstarší dcerka z tatínkovského Plného domu Candace Cameron coby absolutně nevinná a nic netušící oběť. Tahle nečekaně úderná sonda do ticha mezi námi brousí své ostří jen v televizním formátu, ale s o to důraznějším výsledkem. Navždy zalezlý Noel Nosseck by ve velké produkci podobný námět neprosadil. Prostor zvolil dobře. Hravý film je chladně popisný, smutně odvíjí tragický příběh a úspěšně balancuje na hraně zdviženého rodičovského ukazováku. Freda Savage budete nenávidět, Candace litovat a zoufat, že podobný film nemá na stole velká produkční ryba. Bylo by to větší, ale účinek by nenabotnal. To platí i u zde někým kritizované závěrečné scény. Neměla postrašit úderností, ale vyložit karty na stůl a ptát se po otázce s názvu snímku. V tomto smyslu takový kolovrátkový proces uspěl a nemá se komu zpovídat. Stejně jako Nosseck, který vystavil pomník skutečné Amy Carnevale nebývale důstojný, aniž by se tím film levně chlubil. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na násilí mužů k ženám, které může začít již v době studentského namlouvání. Fred Savage, kterého známe ze seriálu "Báječná léta" v neobvyklé roli velmi odporného násilníka. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama