Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

A je tu zase! Nové dobrodružství s Inspektorem Gadgetem, které má dvakrát tolik efektů, dvojnásobek legrace a dokonce hned dva Gadgety. Tentokrát film nemůžete vidět nikde jinde, pouze na Disney videokazetách a DVD. Když se situace v Rivertonu uklidnila, všechno se začalo zhoršovat. Inspektor Gadget má podmínku. Slaw uniká z vězení a plánuje nový "zločin století". A starosta si objednal nového vylepšeného Gadgety - plně robotizovaného, s vyspělou technologií a s ženskou podobou! Může to být pro našeho hrdinu ještě horší? To se dozvíte ve filmu, který je plný malérů, honiček, bláznovin a úžasných dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Jamal odpad!

všechny recenze uživatele

jestli byla jednička ptákovina, kde dejme tomu byl nějaký ten příběh, pak dvojka byla naprosta ztráta času. :: (( A to jsem měl ten seriál tak rád. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

První filmová verze populárního animovaného seriálu měla velký rozpočet a slavné herce (Gadgeta hrál Matthew Broderick), druhý díl se točil přímo na video – a propadl naprosto stejně. Tentokrát je Gadget v podmínce, ale když Doktor Dráp uteče z vězení, musí znovu do akce. DVD: Excelentní výbava: lokalizovaná menu, animace přístrojů na G1 a G2, tréninkový simulátor, pouze soundtracková stopa, audiokomentář tvůrců, vystřižené a nepovedené scény, střípky z natáčení (vše s CZ titulky), videoklip a porovnání scény se storyboardem. JL: Film 1/4, Bonusy 4/4, Zvuk 2/4, Obraz 3/4 ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle bylo hodně zlý, ikdyž jsem v angličtině na zahraniční televizi viděl celkem tak 15 minut. Potěší možná malé děti, ale to už je snad lepší, když na obrazovce hopsá Lála. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Úlohu Braina, psa, ktorého vlastní Penny (Caitlin Wachs), hrala dvojica bíglov. (beso74)
  • Herečka Elaine Hendrix (G2) sa pri natáčaní filmu zaobišla bez dablérky, všetky nebezpečné scény, vrátane súboja s bandou Clawa (Tony Martin), zvládla sama. (beso74)
  • Opustená továreň Bowl-Rite, v ktorej mal úkryt Claw (Tony Martin), je skutočnosti starý cukrovar v Austrálii. (beso74)

Reklama

Reklama