Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačového experta Steva Parkera pošlou na americkou ambasádu do Bukurešti, kde probíhá velmi citlivá operace. Spolu s agentkou FBI Ericou mají za úkol zneškodnit jadernou hlavici, která tam byla tajně skryta za studené války. Hned po příchodu se však stanou svědky útoku srbských bojovníků, kteří vezmou do zajetí 37 rukojmí. Teroristé požadují okamžité propuštění svého vězněného vůdce, jinak zabijí každou hodinu jednoho rukojmí. Velení v Pentagonu ví, že musí zasáhnout okamžitě a vyšle generála Swaina, aby situaci vyřešil zásahem speciální jednotky. Nikdo však neví, že Steve a Erica jsou ukryti v budově a jsou rozhodnuti za každou cenu zachránit rukojmí a zneškodnit bombu. Celá situace se vymkne kontrole a vyjde najevo, že ve světě politických intrikse hranice pravdy stírají a nikdy nevíte, kdo doopravdy tahá nitky vlády a komu můžete věřit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak i 90s akčnáky maj svoji temnou stranu, teď za poslední dobu co jsem viděl mi to nějak dochází, že tyhle zapšklí skrytý šitky, by měli zůstat hluboko pod prachem, a když ten prach bude chtít zfouknout, nechť si nejdřív přečte mé varování, nebo bude litovat v bolestech. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní béčková záležitost s teroristy a rukojmími co nenadchne ani neurazí. Místo očekávaného boje ve stylu Die hard se spíš vyjednává a všechno vyřeší jeden zásah, ale to je asi blíže tomu jak by to dopadlo v reálu. Weller je sympaťák Daryl Hannah je tu ještě nezohyzděná plastikem a zaujal mě vůdce teroristů Goran skvěle zahraný neznámým Rumunem který působí jako prvotřídní profík a je důstojným protivníkem Berengerova vyjednavače. Není to pecka, ale zahráno a zrežírováno je to slušně, takže 3* v pohodě.55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Air Force One odohrávajúci sa na ambasáde. Je to po priemerný akčniak v tom dobrom zmysle toho slova. Akcie je relatívne dostatok a aj keď v žiadnom ohľade neohúri, tak je prevedená v poctivom oldschool štýle, ktorý mám rád. Dokiaľ sa tam vo veľkom strieľalo, tak spokojnosť. Bohužiaľ akonáhle došlo na dialógy, tak som trpel jak sviňa. Keby to pojali aspoň s nadhľadom, ale oni to mysleli často vážne a len sem tam pomrkli na diváka, že aj oni vedia, že točia kravinu. Naviac ma srala postava Daryl Hannahovej, ktorá sa správala zakaždým nezmyselne. Weller ako hlavný hrdina je v pohode a keby si obliekol kostým Seagala, tak by si možno niekto pomyslel, že sleduje Rumunský Under Siege 3. Potešilo ma ešte vidieť žijúceho Briona James ako generála, ktorý drsne vydáva nepríjemné rozkazy. Zato Berenger mi tu pripadal zbytočný rovnako ako podzápletka s atomovkou. Scenár je proste zbúchaný mišmaš a film zachraňujú fakt len solídne prestrelky. Keď nič lepšie nedávajú, tak sa to raz dá v pohode prežiť. 4/10. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Víte, co je na tom všem nejhorší? Že se našel někdo, kdo toto shlédl ve studiu a prohlásil; "Skvělý, máme to! Pusťte to ven!" Hm... možná než tohle je horší to, že se najdou blbouni, kteří se na to skutečně podívají...:-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama