Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka lidí právě prošla kurzem, který jim má pomoct překonat strach z létání. Nyní přichází poslední zkouška: nastoupit do letadla a absolvovat opravdový let. Letadlo má při vzletu menší potíže, což cestující vyděsí, ale o chvíli později je už vše v pořádku. Začínají si zvykat a překonávají svůj strach. Let pokračuje klidně, ale cestující náhle začnou omdlévat. Bezpečnostní agent zanedlouho zjistí, že omdleli ti, kteří měli v pití led. Na toaletě je pak objeven zabitý muž a vzniká panika. Nastalá situace spojí dva z kurzu, Jessicu a Martina, kteří odhalí, že v zavazadlovém prostoru jsou nějaké chemikálie, které jeden z pasažérů chce odpálit dálkovým ovladačem. Zatím ale netuší, kdo z ostatních cestujících je ve věci zapletený a co všechno je ještě při tomto letu čeká… (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Film je napínavý. Hlavne v druhej polovici ktorú som ešte vydržal pozerať, ma hodne napínalo. Herci sú v štýle "odchytíme pár ľudí, oni budú akože hrať". Neviem, asi ich naberali na psychiatrii a mali v ten deň nejaké zľavy. Dialogy z pera mentálne retardovaného scenáristu. Jedna z postáv vie trochu po poľsky, ale šteboce po rusky. Piloti najprv vypustia palivo a až potom žiadajú o núdzové pristátie ktoré im nie je umožnené. Mám pocit, že každý je tam teroristom. Jeden je, potom zrazu nie a je ním nejaký agent. Hádam si to rozmyslí do konca filmu a bude chcieť nim byť. Je mi sympatickejší.Alebo rovno desať teroristov na jednu osobu. Radšej by som im zveril život ako agentovi, ktorý ani nerozmýšľa keď stopuje teroristu a nechá ho nastúpiť aj s výbušninou do lietadla, lebo tam ho bude pohodlnejšie zatknúť a nebude mať kam utiecť. Neustále sa prehováram, aby som to už ďalej nesledoval. Každého koho napadne môže ísť k pilotovi. No čo, však je deň otvorených dverí. Treba s ním pokecať, aby sa náhodou nenudil. Preventívne sa tam v lietadle každý s každým pobije. Zbraň snáď kolovala po celom lietadle a každý si ju poťažkal. Prestávam mať silu to dopozerať. Je to odporné, hnusné, dávivé. Postupujúca zápletka a nové vzniknuté situácie túto sračku potápajú ešte hlbšie. Hlbšie a hlbšie... V polke filmu zisťujem, že scenárista, režisér a celý štáb od osvetľovačov, cez kameramanov až po tetušky upratovačky sú mentalne postihnutí. Možno tiež boli vybraní ako komparz z onej psychiatrie. Neviem čo do seba pchajú, ale nechcel by som s tým prísť do styku. Čas 53:55 - film vymazávam z disku. Koniec! Seriem na to ako to dopadne. 5%. Aj tých päť dávam len kvôli obľúbenému Boeingu 747. Inak jasná 0! ()

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

No, to nie. Naozaj nie. Môj žalúdok toho zvládne dosť aj napriek tomu, že mám strach z výšok. Ale takúto stupiditu by som nedoporučil ani najvetšiemu nepriateľovi. Popravde som to ani nedopozeral. Lebo keby áno, musel by som si s pod postele utierať vlastné žalúdočné kyseliny. A percentuálne hodnotenie by malo byť výstrahou pre tých, čo to ešte nevideli. ......Nepozerať, nevšímať si, nehať tak...!!! ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Chudák Tom Berenger, po zcela primitivních Sniperech a jejich pokračování se upsal i takové blbosti jako byl film Turbulence 2. Zcela suché hlášky a naprosto zprzněné počítačové (nepočítačové) triky, špatné herecké výkony a prostoduchý a nedodělaný příběh dělají z tohoto pokračování jen těžko koukatelný film. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Turbulence zaznamenala zmizenim z kina co se prvniho filmu tyce posun kupredu dvojka je jednoznacne vetsi zabavna thrasharna nez prvni super vaznej film uvedenej v kinech co si hral na neco co proste nebyl tohle je klasicka zetkova zabava a k hodnoceni tady na csfd se uz vyjadrovat nebudu pobavil mne celkem v poho hlaskujici zaporak tradicni snuska stupidnich dialogu a vsemu co k tomu patri podle teto uzasne filmove databaze 27 nejhorsi film no jak chcete mne se takovy ulety proste libi a nestydim se za to ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Turbulence byla sama o sobě příšernou blbostí. Proto nebylo takřka pochyb o tom, co lze očekávat od jejího pokračování. V mém případě to bylo ještě překonáno: ať příšernými herci (pro solksjaera: Sniperové 2 a 3 přišli až po téhle lahůdce), zoufale pitomým dějem, kam až se dá zajít? nebo úsměvnou snahou o dramatično. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Vancouver. (GASTON73)

Reklama

Reklama