Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pod hvězdami. Za stěnami. Ustrašení.  Dva muži se stanou terčem záhadného zabijáka s nadpřirozenými schopnostmi. S touhou po pomstě a pomocí krys muž pronásleduje své oběti a každého, kdo mu zkříží cestu.
Teror začíná. Jeden zlý a nenávistný muž neustále a neodbytně pronásleduje své oběti a drží je jako své rukojmí v nelítostné touze po pomstě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle byla kravina. Film který se odehrává v Ghettu kde ICE-T vybírá prachy od chudích co bydlí v podnájmu, do toho háže drsňácké hlášky které nejsou drsné a Washington do toho má armádu krys jako nějaký ghetto krysař. Do toho špatné efekty krys a je vymalováno. Mělo by mě to bavit? ANO! Ale nebavilo film se dost táhne a scénárista tu nandal až moc postav. Škoda mohla to být prdel ale nakonec zklamání. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

AMERIKA PREDO MNOU ZDVIHLA SUKŇU, TAK SA MILÁ DÁMA NEDIVTE, ŽE SOM JU PRETIAHOL. Ľudia žijúci na okraji spoločnosti, bývajúci v otrasných podmienkach, chamtivý majiteľ nehnuteľností a množstvo krýs. Film ako celok na mňa zapôsobil dojmom zbytočnosti a začínam si myslieť, že v USA musí byť asi štedrý dotačný systém na podporu černošskej komunity prezentujúcej sa prostredníctvom filmu. Alebo proste nedokážem oceniť černošské videnie sveta a moje hodnotenie, že ide o brak tým nemusí byť správne. Ó, TY CHUDÁČIK. UKÁŽ JA TI POMôŽEM. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Báječný text distributora mě přiměl vložit dvd do BR,PŘÍJEMNĚ SI HAČNOUT a naházet si oříšky do tlamičky a zapíjet colou.Po 50ti minutách vypínám a vkládám jiný zajímavý filmík s báječným textem distributora a odkládám oříšky ,colu,a nalévám si panáka PANA Danielse,který mě možná odpoví na otázku--Cože to tam ten Ice-T vůbec dělal. ()

Reklama

Reklama