Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Politicky angažovaný slasher, kde se mimo na krev bohaté zábavy mládež i přivzdělá stran nastolení nové báječné reality a o boji  barevně pestrého transproletariátu.   Vzhledem k tomu, že nepatřím k cílovce vedlejších neorudých motivů, bylo mi při sledování jen lehce trapně, stejně jako u podobně potřísněného remaku Candymana. Nepatřím k těm, co by se cítili těmito společenským tendencemi ohrožováni, nicméně mi prostě přijdou  dětsky ufňukané a potvrzují mi můj pocit o myšlenkové smrti lidstva. Ale tak zpět k filmu.  Vyvražďovačky  patří k mým oblíbeným hororovým subžánrům a srovnám-li tuhle vlastně přímočarou, a až v závěru předvídatelnou,  smršť pohledných vražedných útoků  s nedávnou, nepovedenou a užvaněnou  poctou žánru Ulice strachu, tak se dostanu na slušné tři hvězdy. P.S. Pro darkrobyka: Na střeva ven taky došlo, dodám screen:-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročný teenagerský slasher se sympatickou hlavní hrdinkou a nápaditým vrahounem, který zabíjí v maskách svých obětí. Tak nějak to odsýpalo, byť se občas film zasekl na hloupých dialozích, vraždy sice nebyly nic extra, ale něco krve tu vyteklo a vyústění možná nepatřilo k nejchytřejším, ale neurazilo. Takové lehce nadprůměrné nic proti ničemu. 60% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavný slasher z Netflixu, který do subžánru, kde už pořádně nejde nic moc nového vymyslet, tak přece jen přichází s originálním nápadem a to s Vrahem, který nosí masku svých oběťí a zároveň chce prozradit jejich temná tajemství a to se mi líbilo. Jsem rád, že film nakonec není PG-13 jak jsem se obával a na trochu krve zde naštěstí dojde- vraždy mohly být brutálnější a mohlo jich být samozřejmě více, ale jsou poměrně vynalézavé a neokoukané.Postavy ze střední školy jsou sympatické, nikdo mě zde vyloženě neotravoval, trochu zde chyběla postava hláškaře a na kozy opět nedojde, ale jinak jsem se celých 90 minut příjemně bavil + chválím solidní sountrack. Mě tyhle teen záležitosti budou bavit snad až do 50.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 6/10. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, na filmu se mi líbili ty masky které vrah nosil, je něco děsivého na tom, když vrah má na své tváři tu vaši a snaží se vás zabít. Taky se mi líbilo samotné vraždy, nic mimo kameru, všechno to pich, pich a řiz, říz je tady vidět a je to dobrý. Ale celá ta vrahova motivace, je taková o ničem, čekal sem že vrahem bude jednak někdo jiný a ten někdo, bude mít vyšší důvod proč to všechno spáchal. Jako až na ten závěr, to má i dobrou atmosféru a to odhal vrah, než tě stačí píchnout svým nožíkem, je celkem fajn, ale ten konec......ten to celé zníčil. Čekal aspoň nějaký zajímavý zvrat a nebo nějaké napínavější vyústění, ale hlavní hrdinka se polovinu filmu, klepe strachy z vraha a pak najednou si ho podá, jako kdyby nehořelo, to prostě neni to pravé.. Film má vynikající hudbu, takovu ala Kavinsky, sice to sem úplně nesedne, ale hej. Herci hrají dobře, nic co by se dalo vyčíst a nebo vychválit. Jo dávám dvě hvězdičky, tohle si Wan měl trochu pohlídat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher je připomínkou doby, kdy tyhle snímky byly v kurzu - 80. léta minulého století. Maskovaný vrah, co má stejný obličej jako jeho oběti, s pořádnou kudlou řeže a páře až krev stříká. Hned úvodní přefiknuté achilovky musí cítit i divák. Nechybí podříznutá hrdla a probodnuté hlavy, jen na střeva ven nedošlo. A také sexuální scéna je ryze současná - protagonisti jsou pro jistotu zcela oblečení, aby nebylo vidět vůbec nic. V tom byly osmdesátky samozřejmě mnohem odvážnější. Jinak klasická vybíjená, kdy si můžete tipovat nejen, kdo vraždí, ale kdo půjde na porážku jako další. Že v dalších plánech jsou problémy šikany, rasismu, sexuálních menšin a podobně? Hm, kdybych si to tu nepřipomněl v některých komentářích, tak o tom ani nevím. Nad to jsem se povznesl hodně vysoko, jelikož mě zajímalo jen napětí a vraždy. A kukuřičné pole potěšilo. Zábavný kousek zřejmě ocení jen ortodoxní žánroví fanoušci. Ovšem ruku na srdce: co by měl divák očekávat od slasheru? Aha.....přeci mordy. Pro intelektuální zábavu jsou určeny snímky zcela jiné. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama