Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mordy fajn, po technickej stránke fajn, taká slasherovská klasika presne ako podľa šablóny. Až potiaľto fajn. Ale nebol by to samozrejme Netflix, keby sa nepokúšal to nejako skurviť a tak sem nenapchal len narážky na LGBT v klasickej podobe, ale už sme tu dostali vyšší level a to "trojpohlavnú" postavu. Bravó Netflix. Raz bude na teba niekto spomínať ako na priekopníka tohoto typu zábavy. Ja to však nebudem, ja môžem zvysoka fuckovať tieto tvoje "násilné podvrhovačky a podsúvačky". Bohovské šťastie, že to nebola príliš veľká úloha, bohovská smola, že táto postava prežila. Škoda. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Budu patřit k těm pár procentům, kterým se to líbilo, ale nemůžu si pomoct, dost dobře jsem se bavil. Casting je sice klasická Netflixovská multikulti slátaninka, kde dostalo prostor i třetí pohlaví, ale postavy nejsou natolik nesympatické, takže mě to moc nerušilo. Co potěší, není to PG-13, to nám dá najevo hned  úvodní scéna, kde stříká krev z podříznutých achilovek a musím říct, že i ostatní vraždy jsou pěkně krvavé a vrah, který střídá obličeje podle toho, pro koho si zrovna jde, bylo celkem originální a s nikým se moc vyloženě nesral. Atmosféra  tohodle Slasheru se mi líbila, nechybí fájn hudba a kdo mohl být tím vrahem jsem neprokoukl až do samotného závěru. Finále mohlo být trochu intenzivnější a Makani mohla ukázat klidně ty její čokoládové cecky, ale to jen tak bokem. Pivko, popcorn, přátelé, ideální večer. Za mě spokojenost. (933. hodnocení, Full HD, CZ dab.) .. btw, dobrá reklama na Monster, kterej jsem při sledování taky chlastal =) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Škoda, že pod hlavičkou Netflixu vznikají většinou okázale multirasové a multipohlavní srágory, protože filmařinu tahle stoka (tedy kanál) předvádí většinou hodně slušnou. Nejinak je tomu i v tomhle případě. Dobře natočená teenagerská vyvražďovačka, které bych normálně hodil tři hvězdy. Ovšem její standardní zápletka je bohužel "obohacena" nadprůměrnou porcí tak idiotsky angažovaných zvratků o rasismu a sexuální jinakosti, že už se snad (aspoň částečně) jedná o parodii a nadsázku, protože nemůžu uvěřit, že by tohle nějaký tvůrce myslel opravdu stoprocentně vážně a nechechtal se u toho aspoň trochu pod vousy. Ale ono to bohužel už není vůbec k smíchu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročný teenagerský slasher se sympatickou hlavní hrdinkou a nápaditým vrahounem, který zabíjí v maskách svých obětí. Tak nějak to odsýpalo, byť se občas film zasekl na hloupých dialozích, vraždy sice nebyly nic extra, ale něco krve tu vyteklo a vyústění možná nepatřilo k nejchytřejším, ale neurazilo. Takové lehce nadprůměrné nic proti ničemu. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama