Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně podhodnocená vyvražďovačka na způsob jako je třeba Vřískot. Oceňuji především, že i když bylo v minulosti v tomto žánru snad vyzkoušeno naprosto všechno, stejně tvůrci přichází s poměrně novým a originálním nápadem. Co dál, vraždy byly nápadité, atmosféra solidní a tak mě nenapadá jediný důvod proč by tento film měl mít 43%.  Osobně se spíše blížím hvězdám čtyřem než dvěma. 65% PS: Již podle výběru herců se dá poznat Netflix na míle daleko. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela jedinou vec, kterou slibuje-straseni. Je dobre natocen, dobre zahran, ma svuj styl a uvnitr cosi ucinneho. Ale pusobi jako produkt sve doby. Je to takova parodie moralky. Kdo chce jenom dobre vzruseni, bude se mu film libit. Na me pusobil jako dira nebo prazdny obraz. Nastesti ma humor. Pobavila me hlaska teenagera "Doufam ze v nebi serviruji energy drinky , kamo". nebo "Princezna Diana ve sve nekonecne moudrosti rekla, ze nejvetsim problemem soucasneho sveta je netolerance". ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

parta přátel se musí vypořádat s vraždícím maskovaným maniakem, který postupně odhaluje jejich nejtemnější tajemství. — chtěla jsem dát lepší hodnocení, ale ten konec to totálně posral. postavy mi ani moc nevadily, nicméně odhalení vraha bylo hodně předvídatelný a hloupý. radši se podívejte na scream. || ❝𝐀𝐥𝐥 𝐝𝐮𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐭 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐮𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐚𝐬 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐝.❞ 🎭🔥 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Suverénně nejhorší film, co jsem letos zatím viděl. Absolutně podprůměrný hororový slasher, který vykrádá Scream, který vzniknul skoro před třiceti lety. A nedělá nic líp, nic jinak, všechno stejně a ještě špatně. Herci neznámý a vesměs spíše sympatičtí, i když některý toho hereckého umu opravdu nemají. Zápletka je hrozná a nedokáže ani překvapit ani nadchnout. Finální dialogy snad psalo GPT. Pardon, já málokdy filmy odsuzuji nebo shazuji. Ale tady to opravdu není zbytečně. Tenhle příběh je hrozný. Jeden student dostane nožem za uši protože užívá prášky na úzkost. Jakože ano. To není vtip. Tohle je neoriginální, tupé a zbytečné. (20 %) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama