Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na tomto slasheru jde alespoň trochu ocenit, jsou poměrně krvavé a efektní vraždy, kterých ovšem není bohužel příliš, a v některých scénách, zvlášť ze začátku, i funkční napětí, zbytek je ale velká bída, která nemůže oslovit snad ani ty nejzarytější příznivce daného hororového subžánru. Nechci tím tedy úplně napadat přímo tuctovost celého filmu, ale snad jen malý náznak nějaké nápaditosti, či neobvyklosti by se tu také více než hodil, leč nestalo se a prostě v takovém případě mám pocit, že se tvůrci můžou snažit jak chtějí, ale zábavného výsledku prostě nedosáhnou. Ono to ovšem není jen o nenápaditosti a neoriginalitě, ono se zde nepovedlo krom zmiňovaných mordů a chvilkového napětí ani nic dalšího. Postavy jsou silně nezajímavé a jejich herečtí představitelé nevýrazní, atmosféru považuji za nepůsobivou, i přes krátkou stopáž se tu vyskytuje spousta vážně mdlých scén, spád také není žádná hitparáda, no a vrcholem je závěrečné odhalení vraha, které jsem okamžitě zařadil k jedněm z těch vůbec nejslabších a nejprostějších, vrahův důvod mi totiž přišel triviální, hloupý a jeho následné zneškodnění vyloženě trapné. There´s Someone Inside Your House je zkrátka nepovedený a nezábavný horůrek, který tedy sice i přes tu všechnu mou kritiku je snesitelný, na druhou stranu, najít nějaký smysluplný důvod, proč ho vidět, tak ten snad ani neexistuje. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Moderný slasher, v ktorom sú nadpriemerné iba 2 aspekty: a) nekompromisné a pekne krvavé vraždy a b) vrah, ktorý vždy nosí masku obete, ktorú sa chystá zabiť (docela zaujímavý a originálny nápad). Inak postavy a dialógy sú desivo nezáživné, humor vôbec nefunguje, odhalenie identity vraha neprekvapí a film sa aj pri krátkej dĺžke dosť ťahá. Skôr podpriemer ktorý bude stačiť len tým najmenej náročným. PS: Briceov predchádzajúci horor Creep (2014) bol určite kvalitnejší... 40% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na škole řádí vrah tisknoucí si 3D printem masku každé ze svých obětí, které zabíjí - už tohle samo o sobě je poměrně originální a možná po dlouhé době jde o masku, která předčí i Happy Deaths Day. Po první vraždě jsem se radoval, že oproti nedávné netflix trilogii Fear Streat se film nesnaží na sílu tlačit infantilní humor a bude se držet seriózní, ale nestalo se. Příběh klasika, gore průměrné, ale je ho tak málo, že se mi těžko dá mluvit o slasher stylu (3 dvouminutové vraždy za 90 minut když nepočítám finále...?), postavy jsou hloupé, konec je předvídatelný a opět tuctově wannabe heroicky zakončený. Těšil jsem se na výbornou mordovačku okořeněnou o inovativní nápad masky, ale místo toho se tvůrci vydali více cestou středoškolského dramatu, kdy na obrazovce koukáme více na party a sex než na samotné vraždy. Nechápu, jaký problém je udělat pořádný, hutný, brutální moderní slasher místo toho dělat pořád dokola uječené teenage dramata.  Nezbývá než doufat alespoň v nový Halloween... ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama