Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po remaku Černých Vánoc se zde jedná o  slasher s  nejhorším kástingem a nejhoršími dialogy jelikož ty sračky co jim valí z hub se nedají poslouchat. Největší problém filmu je v ději jelikož se zde nic nevyšetřuje jen se zde vyhuluje a melou sračky dále pak má film zvláštní střihy jelikož 2 postavy se třeba baví v kukuřičném poli ta jedna se naštve odejde z ničeho nic je v taxíku jinak hlavními postavami jsou 2 černošky z nichž jedna všechny pořád uráží pak kluk co bere pořád tabletky, zbohatlický kretén a na závěr babochlap nebo chlapobaba nebo já nevím co to je za gendera případně za příslušníka dalších 68 nebo kolik těch pohlaví je ty všechny nahání někdo kdo zná jejich tajemství a chce je zabít.   I název filmu je těžký úlet mělo se to jmenovat třeba vražedné tajemství nebo smrtící tajemství ne tohle jelikož v domě zavraždil pouze jednoho . Jinak konec připomene svou debilitou pozdější pokračování Vřískotů konkrétně jak 2 tak 3 díl. 40 procent ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Netflix “vypustil” kolekciu priemerno podpriemerných počinov, aby dal všetkým najavo, že aj on robí chyby ;) pričom táto slašerovina pre 15 ročných je tiež pekná kokotina pre nenáročných. Na druhú stranu, sledovanie samotného počinu ma nijak nerušilo a vôbec som ho nevnímal ako nejakú tragickú skúsenosť. Život nám skrátka prináša okamihy, kedy sa musíme zmieriť aj s tým málom čo nám ponúka :) Kokos. Ale aký som citlivý :D A to tu divák na žiadnu oroginalitu v podobe mordovačiek teda nenarazí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročný teenagerský slasher se sympatickou hlavní hrdinkou a nápaditým vrahounem, který zabíjí v maskách svých obětí. Tak nějak to odsýpalo, byť se občas film zasekl na hloupých dialozích, vraždy sice nebyly nic extra, ale něco krve tu vyteklo a vyústění možná nepatřilo k nejchytřejším, ale neurazilo. Takové lehce nadprůměrné nic proti ničemu. 60% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela jedinou vec, kterou slibuje-straseni. Je dobre natocen, dobre zahran, ma svuj styl a uvnitr cosi ucinneho. Ale pusobi jako produkt sve doby. Je to takova parodie moralky. Kdo chce jenom dobre vzruseni, bude se mu film libit. Na me pusobil jako dira nebo prazdny obraz. Nastesti ma humor. Pobavila me hlaska teenagera "Doufam ze v nebi serviruji energy drinky , kamo". nebo "Princezna Diana ve sve nekonecne moudrosti rekla, ze nejvetsim problemem soucasneho sveta je netolerance". ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama