Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tuctová, podpriemerná stredoškolská vyvražďovačka, ktorá sa ubodala do kvalitatívneho suterénu skrz snahu o spoločenskú, genderovú a neviem akú rovnosť. Máte tu k dispozícii partičku v zložení gay, on/ona/ono, černoška, Vaiana, atď. Skvelá ukážka do očí bijúcej zdegenerovanej filmárskej korektnosti, ktorej vznik ocenia jedine tak on/ona/ono organizácie. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mordy fajn, po technickej stránke fajn, taká slasherovská klasika presne ako podľa šablóny. Až potiaľto fajn. Ale nebol by to samozrejme Netflix, keby sa nepokúšal to nejako skurviť a tak sem nenapchal len narážky na LGBT v klasickej podobe, ale už sme tu dostali vyšší level a to "trojpohlavnú" postavu. Bravó Netflix. Raz bude na teba niekto spomínať ako na priekopníka tohoto typu zábavy. Ja to však nebudem, ja môžem zvysoka fuckovať tieto tvoje "násilné podvrhovačky a podsúvačky". Bohovské šťastie, že to nebola príliš veľká úloha, bohovská smola, že táto postava prežila. Škoda. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Netflix “vypustil” kolekciu priemerno podpriemerných počinov, aby dal všetkým najavo, že aj on robí chyby ;) pričom táto slašerovina pre 15 ročných je tiež pekná kokotina pre nenáročných. Na druhú stranu, sledovanie samotného počinu ma nijak nerušilo a vôbec som ho nevnímal ako nejakú tragickú skúsenosť. Život nám skrátka prináša okamihy, kedy sa musíme zmieriť aj s tým málom čo nám ponúka :) Kokos. Ale aký som citlivý :D A to tu divák na žiadnu oroginalitu v podobe mordovačiek teda nenarazí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tak tady sem zase Netflixu věřil a udělal sem dobře. Nepochopitelně podhodnocené a přitom je to lepší, než kdejaký díl Vřískotu. Scénář je prostý, jako bulharská striptérka, ale vraždy jsou fajn, masky taky, film vykouzlí i atmosféru a hlavně musím pochválit opravdu výtečný soundtrack. Hlavní představitelka je zatraceně sexy a celkově to genderově vyvážené obsazení není iritující jako obvykle a co na tom, že vraha uhodnete po deseti minutách. Díky bohu konečně zábavný krvák. Zakázal bych tady dementům podhodnocování filmů z Netflixu. Nový Texaský masakr to samé. 44%? Výsměch. 60%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno