Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na tomto slasheru jde alespoň trochu ocenit, jsou poměrně krvavé a efektní vraždy, kterých ovšem není bohužel příliš, a v některých scénách, zvlášť ze začátku, i funkční napětí, zbytek je ale velká bída, která nemůže oslovit snad ani ty nejzarytější příznivce daného hororového subžánru. Nechci tím tedy úplně napadat přímo tuctovost celého filmu, ale snad jen malý náznak nějaké nápaditosti, či neobvyklosti by se tu také více než hodil, leč nestalo se a prostě v takovém případě mám pocit, že se tvůrci můžou snažit jak chtějí, ale zábavného výsledku prostě nedosáhnou. Ono to ovšem není jen o nenápaditosti a neoriginalitě, ono se zde nepovedlo krom zmiňovaných mordů a chvilkového napětí ani nic dalšího. Postavy jsou silně nezajímavé a jejich herečtí představitelé nevýrazní, atmosféru považuji za nepůsobivou, i přes krátkou stopáž se tu vyskytuje spousta vážně mdlých scén, spád také není žádná hitparáda, no a vrcholem je závěrečné odhalení vraha, které jsem okamžitě zařadil k jedněm z těch vůbec nejslabších a nejprostějších, vrahův důvod mi totiž přišel triviální, hloupý a jeho následné zneškodnění vyloženě trapné. There´s Someone Inside Your House je zkrátka nepovedený a nezábavný horůrek, který tedy sice i přes tu všechnu mou kritiku je snesitelný, na druhou stranu, najít nějaký smysluplný důvod, proč ho vidět, tak ten snad ani neexistuje. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Škoda, že pod hlavičkou Netflixu vznikají většinou okázale multirasové a multipohlavní srágory, protože filmařinu tahle stoka (tedy kanál) předvádí většinou hodně slušnou. Nejinak je tomu i v tomhle případě. Dobře natočená teenagerská vyvražďovačka, které bych normálně hodil tři hvězdy. Ovšem její standardní zápletka je bohužel "obohacena" nadprůměrnou porcí tak idiotsky angažovaných zvratků o rasismu a sexuální jinakosti, že už se snad (aspoň částečně) jedná o parodii a nadsázku, protože nemůžu uvěřit, že by tohle nějaký tvůrce myslel opravdu stoprocentně vážně a nechechtal se u toho aspoň trochu pod vousy. Ale ono to bohužel už není vůbec k smíchu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Od tretej hviezdičky musím upustiť z dôvodu korektného úvodu, tretieho pohliavia, samozrejme nechýbal ani nacizmusizmus, potom sa pochopiteľne v katolíckom kostole vysiela rasistické vysielanie aj keď nábožensky katolíkov ubúda, ale dať to do iného kostola by bolo xenofóbne a zase ak by sa to odohrávalo v Mexiku tak rasistické, v takomto prevedení uraziť ako rasistov bielych kresťanov je to v poriadku. Síce jedna nepatrná poznámka na adresu mladej sebavedomej afroamerickej lesbičky či musí všetkých urážať sa tam vyskytne, aby ich nikto nežaloval, ale podstata je jasná. Zahulíme, uvidíme. Tak majú na krku iba žalobu akejsi internetovej spoločnosti že im preťažili sieť. Ľuďom už skrátka dobre vypráža. Inak je film priemerným slasherom s niekoľkými ozaj dobrými zábermi, ale cieľovka je jasná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama