Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročný teenagerský slasher se sympatickou hlavní hrdinkou a nápaditým vrahounem, který zabíjí v maskách svých obětí. Tak nějak to odsýpalo, byť se občas film zasekl na hloupých dialozích, vraždy sice nebyly nic extra, ale něco krve tu vyteklo a vyústění možná nepatřilo k nejchytřejším, ale neurazilo. Takové lehce nadprůměrné nic proti ničemu. 60% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku v Nebraske sa objaví brutálny vrah, ktorý pozná tajomstvá miestnych študentov. Pri každej vražde si na seba vezme masku svojej obete a ukáže svetu, čo daná osoba skrývala. - Som trochu prekvapený, že sa pod toto podpísali mená ako James Wan alebo Shawn Levy, ale ide o znesitelný Slasher, u ktorého sú aj herci na pomery Netflixu celkom sympatickí. Nápad s maskami obetí sa mi páčil, rovnako ako fajnová práca s hudbou, vďaka ktorej si to držalo dobré tempo aj pri slabších scénach. Nič svetoborné sa tu nenájde, predsa len sa to odohráva v Nebraske, ale ako oddychovka to poslúži ideálne. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela jedinou vec, kterou slibuje-straseni. Je dobre natocen, dobre zahran, ma svuj styl a uvnitr cosi ucinneho. Ale pusobi jako produkt sve doby. Je to takova parodie moralky. Kdo chce jenom dobre vzruseni, bude se mu film libit. Na me pusobil jako dira nebo prazdny obraz. Nastesti ma humor. Pobavila me hlaska teenagera "Doufam ze v nebi serviruji energy drinky , kamo". nebo "Princezna Diana ve sve nekonecne moudrosti rekla, ze nejvetsim problemem soucasneho sveta je netolerance". ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Vcelku pohodová jednohubka, která připomene, byť asi jen vzdáleně jiné známější filmy jako je třeba Scream, Halloween apod. Někteří si tu stěžují na nezajímavé postavy, jenže já s nimi neměl problém. Většina z nich mě bavila. Příběh je přímočarý, ničím moc zajímavý, ale vyvražďovací scénky jsou docela dobré. Občas to vypadá na nanosekundu komicky, ale krvavé je to tak akorát, takže proč být zbytečně kritický? Rozhodně bych zapiloval na větší hloubce příběhu a nebo logičtějším rozuzlení ve finále, které mi přišlo nevýrazné, až slabé. Ale na to 1 vidění to nebylo vůbec zlé. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka s vydareným záporákom (teda iba s jeho maskou), nakoľko ten dôvod prečo to vlastne robí je strašne ale strašne debilný. Postavy nesympatické, fandiť im nebudete a v podstate vám to na konci bude úplne ukradnuté. Chválim celkom krvavé zabitia, dalo by sa s nimi vyhrať o veľa viacej ale neboli odfláknuté. Nie je to dlhé, takže to aspoň celkom ubehne. Na nudný večer v pohode 3. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama