Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád tuhle hororovou sérii a jo líbil se mi Viral, dal sem tomu čtyři hvězdičky a vůbec nechápu, co je na tom dílu špatného. A na tenhle díl sem se těšil a jo splnil mé očekávání, furt je to dost nechutný, brutální a některé epizody sou fakt hororové. Každá z povídek, by si podle mně zasloužila svůj vlastní film, jelikož každá z nich je originální, monstra sou děsivá a celkové pojetí těch povídek má něco do sebe. Musím pochválit i masky, gore a atmosféru, všechny tyhle aspekty, sou zde zpracovány na jedničku. A tak jedinými problémy je krátká stopáž a herci kteří nejsou úplně zkušení. Jo a povídka od Timo Tjahjanta, je unikátní v tom, že mi připomněla misi ze hry Quake 4, kdy z vás Stroggové ve své továrně, dělají jednoho z nich, ale ten proces neni kompletní a vy si tak zachováte své já. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na další část této hororové série jsem se těšil. První dva díly mám ve své topce FOUND-FOTTAGE hororů. Třetí část byla bohužel trash. Proto jsem doufal, že nový segment bude minimálně kvalitativně podobný starším bratříčkům, ale ono moc není. První povídka ''STORM DRAIN'' o reportérce, která se honí za místní legendou do kanalizací je celkem povedená. Nechybí atmosféra, prostory jsou opravdu nepříjemné a samotné rozuzlení je taky fajn. Potěší look samotného bubáka. Jediné co mě štvalo byla samotná kamera, ze které mě dost bolela hlava z toho stálého zoomování, takže 60%. Druhá v pořadí a za mě nejlepší byla ''THE EMPTY WAKE''. Noc v pohřebním ústavu, která se změní v naprosté peklo. Chválím výběr lokace, hodně creepy atmosféru a hlavně konec povídky, ze kterého jsem se necítil moc dobře. K úspěchu tedy stačilo mít rakev, venku bouřky a chlápka, který není úplně v celku. Jediná výtka tak patří ke zbytku povídky, kde se vlastně nic nestane a musíte čekat až na posledních 5 minut 70%. Třetí a mnou nejočekávanější povídka ''THE SUBJECT'', měla velký potenciál, který se však proměnil v bezduchou, avšak krvavou vybíjenou, na kterou jsem opět musel čekat skoro celou dobu. Ano, je to brutální, ale hodně digitální a překvapivě i dost nudné. Od tvůrce Save Heavenu jsem tedy čekal více a trošku gore to fakt nezachrání 50%. Poslední povídka nese název ''TERROR''a za mě teda největší kravina z celého snímku. Jediné co opět stojí za zmíňku je finále, které má obstojnou masku hlavního monstra. Příběh mi přišel úplně zbytečný a opět čekáme na poslední dvě minuty na nějakou akci. 30%. A nakonec příběh, který je namotaný kolem VHS povídek s názvem ''HOLY HELL'', který je tak nudný, že i příběhy z původních VHS byly mnohem lepší a nepostrádaly aspoň špetku atmosféry. 20% Podtrženo sečteno, nové VHS je pro mě zklamáním, rozhodně není horší než poslední díl, ale kvalit VHS A VHS 2 nedosahuje ani zdaleka. Samotný trailer bych hodnotil lépe teda. 55% ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Solidní úchylárna bez nějakých větších servítek, tvůrci utrženi ze řetězu a celý se to blíží hraně, co jsem ještě schopnej/ochotnej u filmů akceptovat. Jenomže - a to je pro mě naprosto zásadní, celý ty bizáry nejsou pouze samoúčelný, ale každá z celistvých povídek má svou hororovou atmosféru a klidně bych si je dokázal představit s delší stopáží. Suverénem je samozřejmě brutálně zvrácená jízda The Subject od Tjahjanta, která dá vzpomenout na Tetsua či Frankenstein´s army. 6.5/10 ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Hodím sem komentář ve stejném stylu jako k předešlým filmům ze série VHS. Storm Drain : Příběh o městské legendě Ratmanovi mě bavil a určitě k tomu přispělo i skvěle vybrané prostředí kanalizace. Za mě zábavné s fajn závěrem. 78% Empty Wake : Stejně jako u předchozí části znovu dobře zvolené prostředí, protože pohřební ustav a ještě ve špatném počasí je super.  Celkově fajn atmosféra s podařeným finále a nevadil mi ani pomalejší rozjezd příběhu. 75% The Subject : Timo znovu ukázal že on prostě umí. Hodně mi to připomnělo Frankenstein's Army (013).  Jednoduše prostě skvělá gore šílenost. 85% Terror : Přiznám se, že tahle povídka mě moc nebavila a i když finále bylo fajn stejně to o moc nevylepšilo. 50% Holly Hell : Povídka rozprostřená do celého filmu, která mě fakt hodně bavila a to hlavně i díky tomu jakým stylem byl natočena. Finále pěkně zakončilo nejen příběh samotný ,ale i celý film.. 85% Celkové hodnoceí : Po té hrůze z roku 2014 neskutečné zlepšení a další skvělý dílek do VHS série a já chci určitě další.  75% -- 7/10 IMDb ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s touhle sérií nemám zkušenosti a i když mě její nejnovější přírůstek nepřesvědčil,abych se podíval na zbytek,nejsem vzhledem k nulovým očekáváním zklamaný.V/H/S 94 je pološílená béčková záležitost se solidním osmdesátkovým feelingem a místy slušnou atmosférou.Její jednotlivé části/kapitoly mají sice kolísavou úroveň,ale u žádné z nich sem se vyloženě nenudil a to je mnohem víc než sem (ne)čekal...50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama