Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po slaboučkém Viral rapidní zlepšení. Ten VHS formát sice trochu unavuje a některé povídky jsou točeny skoro až otravně nekvalitní kamerou, jak kdyby na to člověk koukal na (nečekaně) na videokazetě, ale kvalita samotných povídek poskočila nahoru a tentokrát se tam neobjevilo nic, snad kromě nezáživného propojovacího příběhu, co by bylo vyloženě slabé. Indonéská first person variace na Frankensteinovo monstrum s přehledem vyhrává. Tohle bych si střihnul klidně i v plné stopáži. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Povídkový horor ostatně jako celá série Vhs. Povídka 1 je o reportáží o krysím muži o žije kdesi ve stoce. Dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 2 je  o ženské co točí na pohřbu záznam akorát mrtvému dojde jen jeden příbuzný začne mlet jakési sračky a mrtvý ožije. Opět dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 3 je o šíleném věci co dělá pokusy na lidech a dává jim železné vylepšeniny. Nejlepší povídka tohle bych bral i jako celovečerák  80 procent  Povídka 4 je o teroristech co unesli upíra berou mu krev dávají ji do bomby co pak chtějí odpálit v budově lidi vylezou ven  a spálí je to jelikož jsou upíři tady ani nevím jak by to fungovalo, ale ani se to řešit nemusí jelikož jim ten upír uteče a povraždí je 4 z 10 Povídka 5 je o swat jednotce co jde na zátah na jakési sektisty nejhorší povídka 2 z 10 Celkově 60 procent ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem se musím přiznat, že série V/H/S mě až na druhej díl (3 hvězdy) nijak neoslovila. A přiznám se, že jsem chtěl V/H/S 94 vypnout už po dvou minutách. Vím, že je kvalita obrazu špatná záměrně aby to evokovalo starý VHSky ale já se ptám. Komu tím prospějete ??? Nakonec jsem vydržel a dokoukal to. STORM DRAIN - povídka o Ratmanovi není špatná a ani samotnej Ratman nevypadá zas tak špatně. Konec je ale celkem úsměvnej. Jen nevím jestli změrně. Nejvíc vše kazí vizuál. Ostatně jako u všech povídek(výjimkou je třetí povídka The Subject). Nejen, že jde o FFko a do toho ještě ta odporná (ne)kvalita obrazu. Proč ? První povídka je za slabší 3 hvězdy. Druhá povídka EMPTY WAKE je o obživlé mrtvole. 2 hvězdy. Třetí povídkou je  THE SUBJECT. Tahle povídka potažmo režisér Timo Tjahjanto byly tím rozhodujícím faktorem, že jsem nakonec do V/H/S 94 šel. A Tjahjanto nezklamal. Předložil cyberpunkovej gore nářez. Tohle je jednoznačně nejlepší a nejpovedenější snímek jak po filmové tak po obrazové stránce. 5 hvězd. TERROR - lacinej a nudnej příběh ve kterým přijde akce až na konci. 1 hvězda. Poslední HOLLY HELL propojuje všechny povídky. 2 hvězdy. Takže celkový hodnocení jsou za mě 3 slabší hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s touhle sérií nemám zkušenosti a i když mě její nejnovější přírůstek nepřesvědčil,abych se podíval na zbytek,nejsem vzhledem k nulovým očekáváním zklamaný.V/H/S 94 je pološílená béčková záležitost se solidním osmdesátkovým feelingem a místy slušnou atmosférou.Její jednotlivé části/kapitoly mají sice kolísavou úroveň,ale u žádné z nich sem se vyloženě nenudil a to je mnohem víc než sem (ne)čekal...50% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Totálne sklamanie a to som fanúšik série kde aj Viral mi sadol na rozdiel od ostatných hodnotiacich. Preto som sa na 94ku vrhol s nadšením. Prvé dva príbehy sú čistá nuda kde sa niečo udeje iba na konci a skoro zámerná kinorip kvalita filmov tiež nepridala na spokojnosti. Jediný kraťas stojaci za pozretie je Timov Subjekt kde je ukážkovo zapracované FPS do filmu a jednoducho výborný nápad kde šialený vedec kombinuje stroje s ľuďmi kde jeden takýto výtvor je hrdinom filmu a z jeho pohľadu vidíme celý dej. Škoda že spracovanie šľape tak na pol plynu, taký Ilja by z toho spravil riadnu divočinu, takto je to len taká malo šialená Sakagučinovica. Posledný a rámcový príbeh si už ani nepamätám o čom boli. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno