Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Slam7 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost, podobný jako Náhradníci, ale tohle mi přišlo pravdivější a upřímější co se týče životů profi sportovců. O zápasech ve filmu raději pomlčim, klasickej americkej happyend, ale na to už musíme být u takových filmů zvyklí. Spousta známej tváří, hlavně asi Sheen, Snipes, Berenger a Russo. Jako zábavnej film prostě super ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jaké pocity ve mě tento film vyvolal ? Naše republika je také takový tým "outsiderů" a proto bychom potřebovali něco, co nás dokáže sjednotit. Bohužel nic takového nevidím !!! Žádná hrdost, žádná čest, žádná osobnost, která by dokázala spojit lid a ukázala jim, že budoucnost může být lepší !?! Politici a všichni, kteří mají možnost krást , krást budou, lumpové si budou žít jako v bavlnce a poctiví lidé bude čím dále více strádat a po česku "držet hubu", protože jsou na to zvyklí. Že se tento komentář netýká filmu ? Ne, asi opravdu ne. Ale již nebudu unavovat svýma depresivníma komentářema - věřte ve zrození v lepší době, v lepším a spravedlivějším světě. Protože to je to jediné co můžeme - věřit ! 5* jsem nedal, protože již nevěřím ani na pohádky ... . ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Některé komedie stárnou rychleji, než jiné. Přesto doby, kdy jsem První ligu vytahoval ze zaprášených regálů videopůjčovny, jsou nenávratně pryč a tahle zábava už ztratila hodně ze svého lesku. Ale tu jednu hvězdičku navíc už prostě nechám, z nostalgie nebo pocitu, že po 15 letech v televizi už to prostě bude slabší:). Krom toho, o baseballu se natočilo málo filmů bez hromadu sentimentu, tohle je jeden z nich. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ty jo, zamlada sem tohle viděl fakt hodněkrát a musím říct, že sem to měl rád. Uplně sem ale na tenhle kousek zapomněl, páč ho vůbec nedávaj v TV, ne že bych na tv prrogramy čučel, ale prostě se mi tenhle film uplně vypařil. No, ale pak sem si na něj vzpomněll a to je asi tak všecko :o). Je to stejná sranda jako zamlada, akorát krapet menší... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)
  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)
  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)

Reklama

Reklama