Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět jsou tady a lepší než kdy jindy! Nezdolní Cleveland Indians, kteří se z konce tabulky dostali až na její vrchol. Ve ztřeštěné sezóně první ligy se nyní potýkají se slávou i s požitky z ní vyplývající. Lehkomyslný nadhazovač Rick Vaughn (Charlie Sheen), chytač Jake Taylor (Tom Berenger), samolibý polař Roger Dorn (Corbin Bernsen) a další jsou v tomto zábavném pokračování připraveni ke zcela novým dobrodružstvím. Harry Doyle (Bob Uecker) je opět ve své kabině s barvitými komentáři, majitelka týmu Rachel Phelpsová
(Margaret Whittonová) intrikuje na plný plyn a Randy Quaid se připojuje k této sestavě jako skvělý ukecaný fanoušek. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pokracovani Major League se pokusilo zkopirovat uspech prvniho filmu a tezce se to nepodarilo. I pres temer stejne herecke obsazeni (chybel pouze Wesley Snipes a Rene Russo tu ma jednu scenu) film vubec divaka nevtahne, humory az na jednu dve vyjimky nefungujou a prubeh filmu je jak sled poslepovanejch random scen, ktery na sebe nenavazujou a mohli je klidne prohazet jak chteli. Malou svetlou vyjimkou byl zaporak David Keith. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to bude horší díl než jednička(která byla bezkonkurenční), ale nečekal jsem, že takovym rozdílem! Sheen a Berenger, ti byli v pohodě, ale určitě hodně chyběl Wesley Snipes, Omar Epps ho prostě nemohl plnohodnotně nahradit. Cerrano jako usměvavej mnich mi moc nesedl a ten japonskej vykuk mě vyloženě "sral". Na druhou stranu se mi moc líbil ten mladej nováček, ani nevim jak se jmenoval, ale ten byl dobrej...vlastně sem se smál skoro jenom jemu a jeho kecům...v číslech dávám takovejch 55%. Trochu se bojim podívat se na trojku ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Naparili by mi doživotie, našťastie môj brat chodí so sudcom. Viete, on je totiž transvestita.“ – „Sudca či váš brat?“ – "Sudca. Pochopiteľne.“ Ak máte PRVÚ LIGU radi, dvojka, ktorá pribehla o päť rokov neskôr, o veľa horšia nie je. Réžie voľného pokračovania sa chopil autor originálu David S. Ward (v dávnych dobách, to už ani pravda nie je, scenárista klasického heist movie PODRAZ) a do titulných úloh sa mu znova podarilo prehovoriť Charlieho Sheena a Toma Berengera (no postavu Wesleyho Snipesa pre-obsadili afektovaným Omarom Eppsom) a niekde uvidíte mihnúť sa aj Rene Russoovú. Tvorcovia ponúkajú divákovi osvedčené veci zminula, takže znova hrá hlavné slovo kontrast medzi hráčmi, ktorí sú (napriek šťastnému koncu originálu) v dvojke ZNOVA nulami a podcenenými stroskotancami. Keby ste sa náhodou predsa len nudili, príde maniakálny fanúšik Randy Quaid (VIANOČNÉ PRÁZDNINY) alebo niečo podobne zábavné (Jesse Ventura, woodoo verzus budhizmus). ()

maxELfilmy 

všechny recenze uživatele

První díl je super zábavná sportovní komedie. Tohle je o kus slabší. Příběh je jenom větší jednička. Humor pořád funguje. Bohužel jsou tam pár nových postav, který nedostanou pořádný prostor. Ale komu pořádně vadí, že v komedii nejsou moc dobrý postavy. Samozřejmě baseballové zápasy jsou na filmu nejlepší. Škoda jen, že tam není Wesley Snipes. Jinak je to jen ok pokračování jedničky. Celkově 6,5/10 neboli 3/5. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že mi výmena Omara Eppsa za Wesleyho Snipesa nevadila. Vadila a dosť. Film však ukázal to, čo aj jednotka a to, že to nie je one man show film. Síce ako aj v jednotke aj tu máme love story, no to len dokrášľuje dej. Očakávaná, ale výtaná zmena osobnosti u „wild thing” má potešila. V celku podarené pokračovanie. 75%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Wesley Snipes si nemohol zopakovať úlohu Willieho Maysa Hayesa z pôvodného filmu, a tak ho nahradil Omar Epps. (m.a.t.o.)
  • Film mal premiéru v rovnaký víkend ako športová komédia Šampióni 2 (1994), v ktorej si hlavnú úlohu zahral brat Charlieho Sheena (Ricky Vaughn), Emilio Estévez. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama