Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po hladině rybníka v Central parku plave useknutá ruka. Komu patřila? Jak se tam dostala? Od začátku se jedná o případ vraždy, který dává víc otázek než odpovědí. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle krimi film nebyl vůbec špatný. Sice byl postaven na oblíbeném scénáři o chudém vrchním komisaři, který si chce do důchodu odnést nějaké peníze, a proto připraví podraz svému podřízenému - zde hlavní hrdina, ale myslím, že provedení nebylo špatné a i herecké výkony byly slušné. Po shlédnutí několika podobných filmů si začínám myslet, že to je v US asi běžná praxe. Navíc si myslím, že většina těchto podrazů zůstane, stejně jako u nás, nevyřešena, nebo zametena pod koberec. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Atmosférické béčko s docela fajn zápletkou, která v sobě sice míchá věci, které jste už zaručeně někde viděli, ale mě to nijak nevadilo. Herecky nezaujme ani tolik Berenger, který se sice snaží, ale moc mu to nejde, ale spíš Lori Heuring, která se vlastně ani snažit nemusí. Výraznější výtka míří ke kolísavému tempu a také k twistovému konci, který mysl sice zábavný, ale přišlo mi to trochu moc. 60% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Poklidná detektivka s prvky noir s poměrně složitým dějem, velmi častých zvratů a to značně předvídatelných. Dost těžko se v tom dá vyznat. Tom Berenger v roli vyšetřovatele plného ideálů a smyslů pro spravedlnost. Milostná etuda v příběhu nijak nezaškodila, ba právě naopak. Tempo je skutečně velmi poklidné bez nějakých akčních etud. Spíše se tu hraje na dramatizaci, což ve finále velmi překvapí. Vzniklá atmosféra hodně vyniká a není vidět jen tak často. Nejedná se o špatný film, jen není pro každého. Musí se u toho hodně přemýšlet, takže si divák připadá jako detektiv a luští spojitosti stejně jako hlavní postava. Proto mohl být scénář alespoň trochu zjednodušen. Dějství jako takové však stojí za uznání. Snímek tedy nedokáže oslovit každého, což je ohromná chyba. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tom Berenger pomalu upadá v zapomění. Po výborné Četě a své životní roli v Odstřelovači přichází jeden špatný film za druhým, jedno cameo za druhým atd... (Sniper 2 mezi ně nepočítám). Ať už Training Day nebo Vražda v Čínské Čtvrti, nic z toho nedosáhne kvalit předešlých, v Berengerově filmografii zářících filmových děl. J.S.Cardone poté natočil ještě Hladovou Noc a je vidět, že režie mu moc nejde. Škoda, film mohl být určitě o mnoho lepší. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitne natočená kriminálka, nakoľko som prekvapený, že je tu tak málo hodnotení. Film ma zýujall hneď 2-3 scénou (prestrelka - a tie ja zbožňujem:). Samozrejme, že po prechádzke za zloduchom sa objaví veľa vecí, ktoré sme videli v akčných filmoch snáď tisíc krát, ale i tak veľmi kvalitné. Opäť zápletka s Číňanmi, i keď nie tak dôležitá. Čistý priemer, ale za ten perfektný koniec a za to, že tých 101 minút mi ubehlo sakra rýchlo, hviezda naviac. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama