Reklama

Reklama

Zabít bestii

  • Argentina Matar a la bestia
Trailer
Mysteriózní / Drama
Argentina / Brazílie / Chile, 2021, 89 min (Alternativní 76 min)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Emilia přijíždí do hostelu své tety Ines na hranicích Argentiny a Brazílie, aby našla dávno ztraceného bratra. V této bujné džungli opředené místními mýty a podivnými legendami se zřejmě potuluje nebezpečná bestie, považovaná za ducha zlého člověka, který na sebe bere podobu různých zvířat. Na cestě za sexuálním probuzením se Emilia bude muset postavit své minulosti, aby bestii zabila. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Postradateln odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo jetli se to dá tak vůbec nazvat, nevím proč se jmenuje ZABÍT BESTII když děj je o dívce která údajně jede za svým bratrem kterého má hledat, podle popisu děje. Přesto během celého filmu jen volá na jeho číslo i když kvůli tomu za ním vyrazila z velkého města. Očekáváte li lov bestie nebo něco podobného tak to budete marně čekat. Ve filmu vlastně nic takového není, film je pouze o dospívající dívce a vzbuzující zájem o sexuální orientaci. O bestii se zde jen hovoří i když se tam mihne v podobě býka který vlastně jen prochází a nic napínavého se zde neděje. Už při prvních snímcích je poznat že půjde o nízko rozpočtový film. A podle prvních pár minut i poznat že je čas přepnout jinam pokud čekáte napětí. ()

helraiser odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle bylo zase co. Čekal jsem monster podívanou a dostal jsem naprostou hovadinu, jejichž vrchol je objevení se býka či lesbos hrátky s černoškou. Naprostá ztráta času. ()

Reklama

Machaut odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná sračka, která si nezaslouží ani detailnější komentář. Film úplně o ničem. Dlouhé nudné záběry, které měly být asi nějakým uměleckým pokusem udělat z toho nějakou artovní záležitost. Výsledek je tak jen tristní a trapný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama