Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cherry Falls je malé pokojné mestečko, ale iba dovtedy, kým tu nezačne vyčíňať masový vrah. Po tom, ako je nájdené už tretie zavraždené dievča, vyjde najavo, že vrah si vyberá obete výhradne panny. Šerif Brent Marken v snahe ochrániť mladé dievčatá, a predovšetkým svoju dcéru Jody, urýchlene varuje obyvateľstvo pred nebezpečenstvom. Avšak ani táto výzva nezabráni ďalšej vražde. Šerif začína tušiť, kto by mohol byť za vraždy zodpovedný, ale všetko si necháva pre seba až do príchodu agentov FBI. Medzitým sa medzi študentkami rozšíri správa, že jediným spôsobom, ako si zachrániť život, je prísť čo najskôr o panenstvo. Jody, ktorá je stále pannou, si uvedomí, že práve ona by mohla byť kľúčom k záhadným zločinom, a tak sa rozhodne prevziať všetko do svojich rúk... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Vraždy v Cherry Falls“ jsou jednoduše produktem své doby a trendu. Jediné co snímek trochu zachraňuje, je Brittany Murphy, která je uvěřitelná a jede to, co se od ní očekává. Navíc jí ta černá docela sluší, ale to mám z toho, že jsem ji poprvé viděl až jako blondýnku. Snímek je ale jinak klasickým slasherem, který se snaží, ale prostě nemá na to, aby skutečně dovedl zaujmout. No, možná se vlastně ani tolik nesnaží. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Docela solidní slasher, který nemá daleko do parodie. Kdyby se tam netlačil a postupoval v nastaveném začátku jistě by se to odrazilo na hodnocení. Cherry Falls je zapadákov ve kterém řádí sériový vrah, který si vybírá dívky, které jsou ještě panny. Vražd přibývá a vrah stále uniká. Je to dobrá tipovačka pro diváka, protože vrahova identita zůstává až do závěru skryta. Film nasadil dobré tempo, vraždy vypadají dobře, herecké obsazení rovněž, ale film se začne brát postupem času méně vážně a to si mohl odpustit. Současně je to také jedna z odlišností a snahu odlišit vnímám pozitivně. V hlavní roli se objevila zesnulá Brittany Murphy. 60% ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Já nevim jestli mám bejt rád nebo ne, že čas vod času najdu film, o kterym sem nikdy neslyšel a přitom by si to zasloužil. Cherry Falls je toho příkladem. Parádní teenage slasher, krásná Brittany Murphy se svejma dvěma sladkýma dortíkama pod košilkou, drsnák Biehn, maskovanej vrah ( i když.. ), prostředí střední školy, maloměsto. Fajn věc za 6/10. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Thriller snad, horror určitě ne, každopádně veskrze průměrný snímek, u kterého si člověk není úplně jistý, nakolik vážně ho tvůrci mysleli. Máme tady americké městečko, dávný zločin skupiny kamarádů a psychopatického vraha, co se údajně zaměřuje na sexuálně nečinnou mládež (divné, ale budiž). Provedením thrillerové béčko, chybí tomu sympatičtí hrdinové, jakým by se daly držet palce, tím pádem chybí také napětí a atmosféra. Humorná stránka je tak nenápadná, až je možná neúmyslná, nechtěná. Když tenhle film neuvidíte, o nic nepřijdete. Třtí hvězdička je za Michaela Biehna. 50% ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Mezi omladinou na americké střední škole řádí vrah.Na rozpárání, rozřezání a přibití si vybírá pouze panny a panice (jak pozná panice, vážně nevím). Takže rada pro „rizikovou“ skupinu zní, sexem rychle spaste vlastní život.Jediná zábavná část tohoto hodně mizerného horůrku byla v okamžiku, kdy „ohrožená skupina“ poslouchala rady před „velkou nocí“ od své zkušené spolužačky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o jediný neaustralský film režiséra Geoffreyho Wrighta. (ivishka)
  • Do hlavní role šerifa byl původně navržen Stephen Lang, kterému však natáčení nedovolila účast na dalších projektech. Později poznamenal, že jediným důvodem, proč chtěl být součástí obsazení, bylo znovu spolupracovat s Brittany Murphy. (ivishka)
  • V Amerike sa film do kín nikdy nedostal, nenašiel totiž distribútora. Nakoniec bol po neúspešných pokusoch predaný USA Films, ktorá ho vysielala v televízii na USA Network. Tým pádom sa stal najdrahším televíznym filmom v Amerike s rozpočtom 14 miliónov dolárov. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama