Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NASA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci než jejich hyperčasové legrácky… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Teenager Zak se náhodou dostane k hodinkám svého otce, v nichž je ukryt výsledek jeho vědecké práce. Lze jimi totiž regulovat tok času. Zpočátku se Zak a jeho kámoška velice baví tím, že mohou zastavit život okolo sebe. O vynález má však enormní zájem rovněž parta padouchů a to už taková zábava není...Samotný námět možná má něco do sebe, jiná věc je ale jeho zpracování, a to nemám na mysli technickou stránku věci, zvláštní efekty apod. Film byl celkově odfláknutý, nezáživný až stupidní a prostě zbytečný. 35%. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Fakt, že z úspěchu Návratu do budoucnosti se dá rejžovat ještě po tolika letech, svědčí o jeho nesmrtelnosti. Jenže... Zloději času mají na jedné straně (samozřejmě) efektnější triky, na druhé straně (až překvapivě) řiďounký scénář, který není jak rozehrát. Kromě toho, nejsem žádný odborník na molekulární biochemii (popravdě, neumím ani naprogramovat video), ale zdá se mi podivné, že pohybují-li se hrdinové tak obrovskou rychlostí, že okolní předměty "visí ve vzduchu", používají za normálních podmínek dopravní prostředky od skateboardu po dodávku. 40% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prvotní myšlenka není zase tak úplně špatná, ale ubrat hlavním představitelům ještě pár let a můžeme vysílat v neděli od desíti ráno na ČT Déčko. Zloději času jsou opravdu až příliš dětští, než abych je bral vážně.......dospělí příběh s dětským provedením. Nejprve středoškolská teenagerovka, pak na akční notečku a to celé ve stylu Jů a Hele jedou na dovolenou......i když jak už jsem říkal, nějakého později narozeného diváka si Frakesovo hyperčasové dobrodružství určitě najde. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Vy jste normální magor!" - "Normální magor? To se vylučuje." Ze všeho nejvíc to připomíná NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI naklonovaný do podoby pilotu k seriálu pro mládež - stroj času sestrojený potrhlým vědcem se ocitá v rukou superpohodového (tj. brutálně dovádějícího na kole a hrajícího na kytaru) teenagera... Jenže Jonathan Frakes (propadák THUNDERBIRDS) není Robert Zemeckis, Jesse Bradford není Michael J. Fox, French Stewart není Christopher Lloyd a tak bych mohl pokračovat donekonečna, ale nebudu, protože hlavní problém tkví jako u většiny filmů ve scénáři. Námět s hyperčasem měl potenciál i originalitu, ale scénaristé (3!) se spokojili jen s tradiční honičkou se zlými vládními agenty, co si chtějí vynález přisvojit. A představa pana režiséra o filmu pro mládež zase začíná a končí u podmáznutí děje dvěma písničkami od Blink 182. Triků je dost a většinu času jsou v pohodě, zřejmě taky spolkly většinu šestadvacetimilionového rozpočtu. Tragičtí jsou ale herci, Bradford je otravný frajírek, Stewart zuřivě a veletrapně přehrává a Michael Biehn předvádí velmi vlažného padoucha. Pokud vás tankují filmy o cestování časem, doporučuji skvělý OSUDOVÝ DOTEK. ()

cross 

všechny recenze uživatele

I když chápu, že tento typ filmů není určen přímo mému věkovému zařazení, i snímky tohoto ražení se dají točit zábavně. Clockstoppers je film, který je sice značně kvalitně zvládnut po realizační stránce, nicméně obsah krutě zaostává za požadavky alespoň průměrně inteligentního bernardýna. Krom toho, děj neuvěřitelně pendluje mezižánrovými stokami a ve výsledku působí zcela znuděným dojmem. Takže, triky dobré, zbytek špatný, celkově nuda... Chápu však, že leckomu se film může i líbit a dokáži si představit i podstatně horší výsledek! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevuje velké množství počítačů Apple. Francesca (Paula Garcés) vlastní iBook G3 "Clamshell", Earl (French Stewart) používá pro svůj výzkum Powerbook G3, počítač v Zacově (Jesse Bradford) pokoji je iMac G3 a v laboratořích si můžeme povšimnout velkého počtu PowerMaců G4 a iBooků G3. (Kungfucius)

Reklama

Reklama