Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědci zaznamenají na obloze neznámý objekt, který se rychle přibližuje. Jde o kometu a hrozí nebezpečí srážky se Zemí, proto astronom Jason Voight, podle jehož názoru zbývá do srážky osm dní, okamžitě informuje prezidenta Spojených států.. Prezident váhá, zda má znepokojovat veřejnost, a nakonec souhlasí s pokusem zničit kometu pomocí rakety s atomovými hlavicemi. Manévr však nevyjde a kometa se řítí k Zemi. Schází se krizový štáb a všichni jeho členové kvůli tomu ruší své dohodnuté programy. To neujde Sheryl, ředitelce místní televizní stanice, která začne pátrat po příčinách, zjistí, o co jde, a zprávu zařadí do svého vysílání, aniž by domyslela důsledky zveřejněné informace (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Série 6. díl 14. a název epizody Bartova kometa. Starosta Quinby: Spoluobčané, když jsem se dozvěděl o hrozící krizi, sedl jsem na první letadlo do Spriengfieldu. A jsem tu. (velký potlesk). Musím potvrdit, že na obzoru je kometa. Kometa, která zničí Spriengfield (potlesk zmatené ženy). Tomu nemusíte tleskat. Naštěstí máme plán. Profesore. (běžný občan) Rychle ty Einsteine. Profesor: Dobře, dobře. Ve spolupráci s bývalými Carterovými úředníky a vojáky, kteří byli předčasně poslání do výslužby z důvodů, které tu nebudeme rozebírat, máme tento plán. Novinový titulek. Raketa s pohonem, smete kometu s ohonem. Výsledek? Raketa vyletěla směšně vysoko a zničila jedinou únikovou cestu z města, kterou je most. Hlásí se Andy Pie a jeho dopravní ráj : Most už není a letiště je bohužel na druhé straně. Spousta obyvatel města se pokouší přeskočit propast autem. To svědčí o odvážném,nicméně nepříliš chytrém duchu našich spoluobčanů. Homer Simpson se o svou rodinu postará. Otevři Flandersi. Chceme se schovat do tvého krytu. Todde táta by se mohl venku zbláznit strachy, proto kdyby se dobýval dovnitř, zastřelíš ho______tak tohle všechno, v zásadě, je v tomhle filmu bráno vážně. Smrtící kometa, před kterou se stačí zahrabat do země a ve výsledku vlastně nikoho nezabije______nechte toho nevidíte, že nás ta hra na domácí zvířata všechny rozhádá..... ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Musí se přihlížet k tomu, že se jedná o televizní film, navíc z USA a z roku 1978. Ale, prosím vás, proč nás musíte trápit celé tři hodiny? Nešlo by to trochu uspíšit? Nebo prostříhat? Nechtěl bych vidět původní neprostříhanou verzi, anebo že by se nikdo se střihem neobtěžoval? Nicméně nápad se zahrabáním do země by mohla využít i NASA. Doporučuji ho všem, kdo si myslí, že v televizi stráví cokoli. Abyste se nedivili! ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně první i poslední katastrofický film, ve kterém viditelně neumře snad ani jeden člověk. Jak revoluční nápad! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ma finální akci a daný rok povedené, ale příště ubírat na zvastech a přidat víc akce nemůžu říct že bych čekal propadák ale své mouchy to má. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na televízni KATASTROFICKÝ (nie sci-fi) film to nebolo zlé. Crennovi však nikto nekonkuroval. Film je plný klišé a má dosť nelogičností, ale to majú aj netelevízne filmy. Príbeh ma akceptovateľnú zápletku, nič nie je v podstate sfušované, teda až na tie animované efekty. Ale musím opäť pripomenúť, že ide o televízny počin. Určite by viac sadla kratšia stopáž. Hodnotenie: 50% ()

Reklama

Reklama