Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná Abby Quinnová zjišťuje, že ona a její dosud nenarozené dítě hrají děsivou roli v řetězci událostí, vedoucích k zániku světa. Poté, co s manželem pronajali svůj byt tajemnému Davidovi, se mladá žena ocitne v centru zájmu podivných sil. Jen s její pomocí se totiž má naplnit proroctví o soudném dni a sedmém znamení. Dokáže se zoufalá a osamělá žena postavit vůli boží a zachránit své dítě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nenávidím náboženské thrillery, které se z větší části odehrávají na venkově nebo v jednom domě, protože jsou většinou neskutečně rozvleklé. The Seventh Sign bohužel splňoval oba atributy. Ospalé tempo snímku je vražedné zejména při sledování v noci, což jsem poznal na vlastní kůži. Nic na tom nezměnila ani Moorová, Biehn byl podprůměrný jako vždy, takže nejzajímavější postavou asi zůstává tajemný Jürgen Prochnow. Pocitově tenhle film měl dvě hodiny. 2* ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Škoda času vyplincaného na takovouto gigantickou patlaninu. Herecké obsazení možná podle titulků stojí za pozornost, ale herecké výkony skutečně nečekejte. Jakmile Biehn svlékne vojenskou uniformu, jde to s ním z kopce a o histerické Demi Moore ani nehovořím. Ona sama je snad ještě trapnější, než její uměle udělané břicho. A ani ten slibovaný a podle koncepce příběhu neodvratný armageddon za nic nestojí. Konec neslaný nemastný, spousta situací nekoresponduje mezi sebou, některé scény jsou zde jakoby navíc a vše korunuje otřesný televizní feeling. Ruce pryč. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Události posledních dnů naznačují (samozřejmě jen těm, kteří vědí), že se blíží Armageddon a tím i konec života na zemi. Abby Quinnová zjišťuje, že právě ona - a její nenarozené dítě mají být sedmým znamením, tím, které celou apokalypsu spustí. Je zde ještě naděje jak lidstvo zachránit? A jakou roli v tom hraje tajemný David, podnájemník, který u Quinnů žije? ... I když námět není vůbec špatný (ba naopak, takové mám hodně rád a události posledních měsíců v reálu jsou až příliš filmu podobné), tak filmové zpracování se vůbec nepovedlo. Po herecké stránce unylé - Abby (Demi Moore) - hysterická kravka (s prominutím). Několikrát se jí nepodařilo donosit dítě, ale v pohodě poletuje po městě v brutálním slejváku, jen aby se zeptala Davida jestli nechce svézt. David (Jürgen Prochnow) - muž jedné tváře - Je mi to hrozně líto, ale jako lidstvo končíte. Sorry. Russel (Michael Biehn) - totálně zbytečná postava. Ptám se, proč vlastně tento filmu vznikl? ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Náboženské trailery hrající si s tématikou apokalypsy jsou většinou dobré, ale tentokrát se to tedy moc nepovedlo. Nic moc atmosféra, děj opravdu přihlouplý a strašně zpatlané. Moc mě to tedy nebavilo a pro mě tedy rozhodně podprůměr, který rozhodně nepatří k tomu lepšímu co je k vidění v daném žánru. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film je jedným z radu apokalyptických trilerov v štýle „konca sveta“, ktoré sa inšpirujú Bibliou. Žiaľ film zlyháva do značnej miery ako horor aj ako thriller. Hororový žáner tu vôbec nie je. Existuje niekoľko rádoby nadprirodzených situácií, ale z väčšej časti je to rutina a v žiadnej fáze nie je cítiť hrozbu alebo predtuchu. Ako thriller je to rutinné a nudné, chýba mu napätie, ktoré si vyžaduje poriadny napínavý film. 5/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama