Reklama

Reklama

Recenze (5)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní thriller s odfláknutým koncem, na které opravdu zaujme jen dobrý Michael Biehn, jako psychopat Bo. Dějově podobné jako Hra naslepo s Rutgerem Hauerem. Jinak český dabing naprosto katastrofální. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Přátelé Blain a Cary dokončili střední školu a chtějí společně studovat práva. Přes léto se rozhodnou pracovat na ropné těžní plošině. Protože pocházejí z bohatých rodin, nemají to mezi dělníky lehké. Všichni je považují za rozmazlené a nic jim neulehčí. Spřátelí se s nimi pouze jejich spolupracovník Bo a oba přátelé jsou mu vděční, že se jich proti ostatním zastává. Nevědí ale, že Bo je nebezpečný psychopat. Po jedné prohýřené noci opilý předák Blaina a Caryho napadne a Bo ho chladnokrevně zabije. Vyděšení chlapci chtějí vše ohlásit na policii, ale Bo jim poradí, aby to nedělali, protože policie by jim nevěřila. Potom je začne vydírat a své požadavky neustále stupňuje. Blain a Cary jsou už tak zapleteni do lží, že se jim zdá, že není cesty zpátky. Když však Bo před jejíma očima spáchá další vraždu, musí něco udělat. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo Dobrý skôr by som nazval krimi Thriller o 3 kamaratoch, ktorý sa vyberú po škole pracovať na loď až jedného dňa ich postrehne tragická udalosť 3* ()

Kokos 

všechny recenze uživatele

Neni to bomba, která by položila svět na kolena, ale taky to nepatří do sorty podřadných rádobythrillerků, které nechtěně pobaví rodinku u večeře. Dojem výrazně sráží kazetový dabing, to snad namlovali údržbáři dabingovýho studia.Jinak dost přiblblej konec...ale v průběhu filmu se objeví pár zajímavých scén...průměr. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Michael Biehn skvělej ale to je všecko,Bateman jako mladej zatím bída a příběh včetně tý zamilovaný nesourodý dvojice příšerný! ()

Reklama

Reklama